Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες στον Μελιγαλά Μεσσηνίας

πηγη εικονας: to-fresko
Χιλιαδες εθνικιστες απο ολα τα μερη της ελλαδας επισκεφτηκαν την πηγαδα του Μελιγαλα για να τιμησουν τους νεκρους απο τους σφαγιασμους των κομμουνιστων. Μαλιστα στην συγκεντρωση προσηλθαν και προσωπικοτητες των εθνικιστικων κινηματων αλλα και εκπροσωπων της χρυσης αυγης. Η γιορτη διεξηχθη σε χαρουμενο κλιμα γενικα αφου ολοι οι παρεβρισκομενοι γλεντησαν, χορεψαν, εφαγαν και ηπιαν σαν σε πανηγυρι και ανανεωσαν το ραντεβου τους για του χρονου, αφου οπως ειπαν δεν προκειται να τους ξεχασουν ποτε.
Μαλιστα για να τιμησουν τους νεκρους προγονους τους παραταχθηκαν σε σειρα και αρχισαν ενας ενας να πηδανε μεσα στο πηγαδι.
"Ειμαστε πολυ χαρουμενοι και εθνικα υπερηφανοι που συμμετεχουμε και φετος σε ενα τετοιο πανηγυρι. Οι νεκροι προγονοι μας αξιζουν να τους θυμομαστε και θα κανουμε τα παντα να μην ξεχαστουν. Αλλωστε το παιχνιδι στο τελος που ολοι μαζι πεφτουμε στο πηγαδι ειναι αρκετα διασκεδαστικο και ταυτοχρονα μας προετοιμαζει και για το μελλον." ειπε ενας εκ των παρευρισκομενων.
Ραντεβου του χρονου συνελληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου