Το χρυσαυγουλο ειναι ενα ειδος ασπονδυλου ζωου, με σωμα που μοιαζει αρκετα με το ανθρωπινο, αποτελείται απο τον βασικο κορμο, τα ανω και κατω ακρα, γεννητικα οργανα, εχει κεφάλι αλλα δεν εχει μυαλο. Το στομα του βρίσκεται στο μερος του κεφαλιου και συνηθως αποβαλει το περιεχομενου του κεφαλιου του, δηλαδη σκατα.
Ειναι γνωστο και ως: Χρυσαυγιτης, φασιστας, ζωο, σκατομυαλος νεοναζι κτλ κτλ.
Ζει σε σπιτια οπως το ανθρωπινο γενος. Τη νύχτα βγαίνει στην επιφάνεια έρποντας για να χτυπησει και να σκοτωσει μεταναστες και οποιονδηποτε δεν ειναι ομοιας φυλης-γενους-εθνοτητας. Πολλα είδη χρυσαυγουλων κυκλοφορουν αναμεσα μας κανοντας "συνηθισμενες" δουλειες (π.χ. μπατσοι) ενω ειναι πολυ πιθανο να επιτεθουν και την ημερα σε οτιδηποτε δεν εχει αποχρωση τερμα λευκου.
Το χρυσαυγουλο ζει ως παρασιτο εις βαρος της κοινωνιας και της ανθρωποτητας γενικα.
Εμφανιζεται:
Λιγο πριν την συναντηση στο αγαλμα του αλεξανδρου |
Πως αντιμετωπιζεται:
Τα κοινα αντιπαρασιτικα ναι μεν εχουν καποιες αρνητικες επιδρασεις επανω τους αλλα δεν ειναι αποτελεσματικα. Υπαρχουν διαφορες προτασεις για την εξοντωση τους και την σωτηρια του ανθρωπινου γενους. Καποιες απ αυτες ειναι:
Ξυλο μεχρι θανατου
Φυλακιση σε στρατοπεδα συγκεντρωσης (αλλιως γνωστα και ως αντιποινα) και πυρποληση τους
και πολλα αλλα
Προσοχη: Η μονη λυση ειναι ο θανατος. Αυτο το ειδος δεν δειχνει ιχνος μεταμελειας και υπαρξης εστω και στοιχειωδους μυαλου.
Ιστορικη αναδρομη:
Πριν την εξελιξη του σε χρυσαυγουλο-νεοναζι το ασπονδυλο αυτο ειδος ειχε εμφανιστει μετα το τελος του πρωτου παγκοσμιου πολεμου. Τοτε το πρωτο ασπονδυλο που παρατηρηθηκε και μετεπειτα διαιωνισε το ειδος του ηταν ο Μπενιτο Μουσολινι, στην ιταλια. Αργοτερα αρχισαν να εξελισσονται (συμφωνα με τους Κάρολο Δαρβίνο και Άλφρεντ Ράσελ Γουάλας) εχοντας διαφορετικους "ηγετες" γνωστοι και ως πρωτοτυπα. Η εξελικτικη αλυσιδα εχει ως εξης:
Μπενιτο Μουσολινι (μετα το τελος του 1ου παγκοσμιου πολεμου)
Αδολφος Χιτλερ (λιγο πριν τον 2ο παγκοσμιο πολεμο)
Γεωργιος Παπαδοπουλος (1967)
Νικολαος Μιχαλολιακος (δεκαετια του 90)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου