Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μπουμπουκος και λιγο κραξιμο για να ηρεμησω


Μιας που πιασαμε το θεμα facebook ενα μηνυμα προς τα καθυστερημενα που εχουν γεμισει τα προφιλ τους με φωτος τους και με διαφορα στατους:
Το fb δεν ειναι το βιογραφικο σας σημειωμα, ουτε το αλμπουμ φωτογραφιων σας για να το γεμιζετε με καθε μαλακια που κανετε καθημερινως. Οπως επισης δεν μας ενδιαφερει τι κανατε μολις ξυπνησατε αν χεσατε κανονικες κουραδες η διαρροια και αν το σκατο ηταν καφε η κιτρινιζε. Στις περισσοτερες περιπτωσεις, αν εισαι κοπελα, βλεπουμε τις φωτογραφιες σου για να δουμε τι μουνακι εισαι καθως και τι γκομενες φιλες εχεις. Να εισαι σιγουρη οτι αν εχεις πολλα friend request απο αντρες μολις δουν τι μπαζο εισαι θα σε διαγραψουν επι τοπου. Οι φωτογραφιες με λουλουδια, γιαγιαδες, παππουδες, θειους, θειες, ανιψια, αδερφια, ξαδερφια (κατω των 16 εκτος κι αν ο αλλος ειναι ανωμαλος)  και τα συναφη δεν μας ενδιαφερουν. Δεν μας ενδιαφερει ουτε το νεο χρωμα μαλλιων σου, ουτε τι παπουτσια φορας και ποσο μαλλον τα ρουχα σου εφ οσον θελουμε να σε δουμε χωρις αυτα (βγαλτα μπας και δουμε κατι πραγματικα ενδιαφερον). Απο την αλλη αν εισαι αντρας και εχεις φωτογραφιες με την γκομενα σου να εισαι σιγουρος οτι κοιταμε αυτη και μονο αυτη στις φωτογραφιες καθως και ποτε  το στατους θα λεει ξανα ελευθερος η χωρισμενος για να παρουμε σειρα. Αν δεν εχεις γκομενα τοτε να εισαι σιγουρος οτι σε βλεπουμε και γελαμε με την κακομοιρια, την καταντια και την ποζερια σου (το ιδιο ισχυει κ για μερικες κοπελες). Το αν εχεις rx-8, nissan skyline η picanto δεν μας ενδιαφερει. Το οτι εισαι ποζερι και εχεις γεμισει το προφιλ σου με100 φωτογραφιες του αυτοκινητου-μηχανης σου καθως και με 10000 φωτογραφιες σε παρτυ με φιλους και τους κοιλιακους σου, σημαινει οτι απλα εισαι ενα αξιοθρηνητο ανθρωπακι που ζητα την προσοχη των αλλων (στ αρχιδια μας που πινεις mojito). Εχεις κανει προφιλ για να το παιξεις και να δειξεις ποιος εισαι μπας και ζηλεψουμε, στην πραγματικοτητα δεν εχεις ζωη, ουτε αυτοεκτιμηση και εχεις αναγκη καποιος να δει οτι ισχυει το αντιθετο και οτι περνας καλα (ασχετο αν και στην πραγματικοτητα δεν εισαι τπτ παραπανω απο ενας μπεκρης, που καπνιζει σαν φουγαρο και δν κανει τιποτα ολη μερα περιμενοντας το βραδυ για να παει σε παρτυ και να γινει χωμα). Ο σκοπος του fb δεν ειναι αυτος (θελω να πιστευω), αν θες κατι τετοιο μπες στο Big Brother.
Get a life επιτελους, ξεμπερδεψε την πραγματικη σου ζωη απ αυτη στο διαδικτυο. Το τι εχεις ζησει με οποιον το εχεις ζησει αφορα εσενα και μονο εσενα και μπορεις να το μοιραστεις με τα ατομα που σε ενδιαφερουν σε προσωπικο επιπεδο, τις φωτογραφιες ετσι κι αλλιως τις εχεις χωρις να τις ανεβασεις στο ιντερνετ. Καθε ανθρωπος εχει μονο 15' δημοσιοτητας και οχι 15gb για φωτος στο fb.
Σημ. Αν εισαι γυναικα ψηλη, με τελεια ποδια, προσωπο, στηθος και κωλο τοτε τα παραπανω δεν ισχυουν για σενα (κανε μας add κ στο fb).

Τετοιες φωτο θελουμε να βλεπουμε:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου