Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Op#Αστεγοι απειλες και συμπερασματα

Με αυτα τα τελευταια printscreens θα κλεισει η σελιδα διοτι εκανε τον κυκλο της. Δεν θα την σβησω, τα ποστ θα παραμεινουν, αλλα δεν θα μπορει να ποσταρει κανεις, μονο να σχολιασει. Απο χθες το μεσημερι που αρχισε να γινεται ο ντορος μεχρι και αυτη τη στιγμη εχουν βγει καποια συμπερασματα που περιληπτικα αναφερθηκαν και σε προηγουμενα ποστ.
Η αληθεια ειναι οτι η σελιδα δημιουργηθηκε για πλακα και πηρε τελειως διαφορετικη τροπη. Προς το καλο βεβαια  αφου το τρολλαρισμα που επεσε ηταν τρελο. Παρολα αυτα καταλαβα πολλα πραγματα για το πως σκεφτεται ο κοσμος και ποσο ηλιθιος ειναι τελικα...
1ον. Μολις ο μεσος ανθρωπος ακουσει κατι political incorrect αρχιζει αμεσως να αντιδραει. Ξεχναει να σκεφτει και αρχιζει το κραξιμο. Δεν μπαινει καν στον κοπο να ψαξει για ποιο λογο ειπωθηκε η συγκεκριμενη φραση. Ειναι σαν να καθεσαι να ψαχνεις ποινες για τους εγκληματιες αντι να κατσεις να σκεφτεις τι εφταιξε και εγκληματισαν. Το χειροτερο απ ολα ειναι καθονται και πιστευουν ετσι απλα κατι που γραφεται στο ιντερνετ και ειδικα στο fb..
2ον. Ξερει οτι αυτο που διαβαζει δεν ειναι σωστο και βγαινουν απο μεσα του πρωτογοννα ενστικτα για να υπερνικησει αυτο που μολις ειπωθηκε. Δεν μπορει να ελεγξει τον θυμο του και αρχιζει να βριζει και να απειλει. Ο φανατισμος μερικων μπορει να φτασει σε σημειο να απειλουν ακομα και την σωματικη μας ακεραιοτητα. Ισως να φταιει η ψυχολογια του οχλου, αλλα οταν ενας μεσος ανθρωπος δει κατι που τον ενοχλει αρχιζει να απειλει και βριζει επειδη απλα μπορει, επειδη το βρισιμο ειναι η προεκταση τους πεους του, επειδη δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο και νομιζει οτι ετσι επιβαλλεται στον αλλο. Το ιδιο συμβαινει με τον χουλιγκανισμο στα γηπεδα, στην πολιτικη κτλ.
3ον. Κυκλοφορουν αναμεσα μας πολυ αρρωστα ατομα. Δεν χωραει ο ανθρωπινος νους τι σχολια ελαβα αυτες τις 2 μερες. Ξεμπροστιαστηκαν πολλοι ανωμαλοι, φασιστες, ασχετοι κτλ ΔΗΜΟΣΙΑ. Τοσο αρρωστοι που ακομα κι αυτα που εγραψα εγω θεωρουνται παραμυθι για να κοιμησεις μωρα.
4ον. Ο μεσος ανθρωπος θεωρει σωστο να κατσει να βρισει και να απειλησει καποιον που απλα ειπε κατι, παρολο που κανεις δεν εψαξε το λογο που το ειπε, παρα τους υπευθυνους για μια κατασταση. Ξαφνικα γεμισαμε φιλανθρωπους, αν ολοι αυτοι ειχαν κανει κατι ουσιαστικο για τους ανθρωπους που εχουν αναγκη, τωρα ουτε φτωχοι θα υπηρχαν, ουτε αυτοι που ειναι υπευθυνοι γι την εξαθλιωση τους. Αν οντως ηταν τοσο φιλανθρωποι ολοι αυτοι που αντεδρασαν τωρα θα ζουσαμε σε εναν πολυ καλυτερο κοσμο. Θα βγαινανε στους δρομους και θα αγωνιζοντουσαν μαζι μας.
5ον. Επισης ο μεσος ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται. Κανει καραμελα την λεξη "διωξη" και την κολλαει οπου νομιζει οτι ταιριαζει. Σχεδον κανεις δεν ξερει την νομοθεσια και πιστευει οτι μπορει να μου κανει μηνυση και ο εισαγγελεας θα κανει κατι παραπανω απ το να μου κλασει τα παπαρια. Επισης δεν βαζει το μυαλο του να σκεφτει ουτε καν γι αυτο το απλο, κανεναν δεν βρισαμε, κανεναν δεν απειλησαμε, κανενος τα στοιχεια δεν βγαλαμε στη φορα, οποτε κανεις δεν θα μας κανει τιποτα. Αυτο βεβαια δεν χωραει στο μυαλο του μεσου ανθρωπου, ειδικα κατι κομπλεξικων ανοργασμικων κοπελιων.
Τελος παντων εγω θελω να σας ευχαριστησω γιατι μετατρεψατε την σελιδα απο μια αποτυχια σε epic win.



20 σχόλια:

  1. political incorrect=κομπλεξ
    καλα τα λες..κ πολλα like στα συμπερασματα σου!cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καθόλου καλά δεν τα λέει. το πολιτικά ανορθόδοξο έχει να κάνει με τη λειτουργησιμότητα της πράξης ή όχι.

    αυτό που συμβαίνει στη πραγματικότητα είναι πως παγιδεύεται η κοινωνική βούληση σε έναν ηθικισμό που δρα ως ομαδική μόδα μέσω του αντίστοιχου κοινωνικού στερεότυπου. πρέπει να εργαστεί ακόμα ο "Μαρσύας" στις αναλύσεις του

    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κανω ψυχολογικη αναλυση... 5 απλα πραγματα ειπα τα οποια κανουν μπαμ. Αν θες να κανεις εσυ μια αναλυση κανε την και ευχαριστως να την ακουσω-διαβασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί σε σόκαρε το μήνυμα που έχεις στο πρώτο screenshot, εγώ βλέπω τον τέλειο καθρέφτη απέναντι σου και την απόλυτη ξεφτίλα σου στη συνέχεια του μηνύματος.
    Που βλέπεις το ακραίο, στο να σου λέει κάποιος, πως άρρωστοι μπορούμε να είμαστε όλοι;
    Πόσο εύκολα τον χαρακτηρίζεις φασίστα επειδή κάτι είπε; Δεν είναι κάτι πέρα από λόγια στο facebook. Δεν είναι κάτι τόσο έξυπνο όσο και η trollia σου; απλά επειδή το εκανε άλλος και όχι εσύ, πέρασες στα ίδια μέτρα, απείλησε όλη η ομάδα με τον ίδιο τρόπο. Μίλησε για αναφορά στη δίωξη. Μίλησε για αρρώστια, μίλησε για κρυμμένο φασίσμό. Μίλησατε όπως σου μιλούσαν όλοι οι υπόλοιποι.
    Που σημαίνει πως τα ίδια και χειρότερα είσαι κι ας προσπαθείς απεγνωσμένα να νιώσεις ανώτερος.
    Σοκάρεσαι όσο σοκάρεις.
    Κανένα συμπέρασμα δεν έβγαλες, πέρα από το ότι είσαι πανομοιότυπος με την κοινωνία που και καλά στέκεσαι απέναντι της και την μετράς.
    Κοινώς το πειραματάκι σου, έβγαλε τα άρρωστα αποτελέσματα που πηγάζουν από την αρρώστια σου να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 15 Νοεμβρίου 10:01 π.μ., δεν έχει νόημα να γράφεις κάτι δημοσίως, αν αυτό που γράφεις δύσκολα γίνεται κατανοητό απο τον μέσο άνθρωπο. Σε παρακαλώ, αν δεν είναι κόπος, ξαναγράψε το σχόλιό σου, αλλά με πιο απλά λόγια.

    Μιχάλη, σε συγχαίρω για το θάρρος σου! Γιατί θέλει θάρρος να βγαίνεις μπροστά και να κάνεις κάτι για το οποίο ξέρεις οτι θα φας πολλές κατάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει θάρρος να ψάχνεις μέσα στον άνθρωπο το χειρότερο εαυτό του. Θέλει θάρρος να αναζητάς τα κτήνη και να βρίσκεις και καμιά κατοστή.
    Θέλει θάρρος να προκαλείς.
    Θάρρος θέλει να πολεμάς με τα μούτρα σου τον εχθρό πρώτη γραμμή, όχι να πολεμάς το διπλανό σου πίσω από τον υπολογιστή.
    Άντε!
    Ξεφύγατε όλοι τελείως.
    Και βλέπω και ανθρώπους δικούς μας του χώρου και τρελαίνομαι.
    Αυτό έχετε να προτείνετε τώρα ρε;
    Αυτό είναι αυτό που σας καίει;
    Οι αντιδράσεις στο politically incorrect;
    Οι λέξεις αλληλεγγύη, αυτοοργάνωση, συνύπαρξη, αξιοπρέπεια σας λένε κάτι.
    Δίνουμε και εύσημα γιατί κάποιος πίνοντας τα καφεδάκια του, κατάφερε να παίξει με τα ήδη πειραγμένα νέυρα του κόσμου.
    Άντε κωλοπαιδάκια του καναπέ!
    Οι άστεγοι σας περιμένουν να τους πείτε τα συμπεράσματα σας.
    Ή ξεχάσατε πως όντως υπάρχουν, όταν ξεκινούσατε το παιχνιδάκι σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωμυμος 15 Νοεμβρίου 2011 1:27 μ.μ.
    Οτι πιο σωστο και λογικο εχω διαβασει για ολο αυτο το θεματακι που εχει δημιουργηθει,νομιζω πως μετα το σχολιο σου δεν θα επρεπε να γραφτει τιποτα αλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχω πηξει στις διχασμενες προσωπικοτητες εδω περα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλαρακι πραγματικα τα πειραματα σου ειναι απαραιτητα για την ανθρωποτητα...εγω διαβασα τα συμπαιρασματα σου κ ηδη εγινα καλυτερος ανθρωπος...επισης εβγαλα κ γω τα δικα μου..1.ξεκολλα λιγο απο το pc 2.εκτος απο τις πλαστικες κουκλες δοκιμασε κ κανα αληθινο μ...(μαλλον θα χρειαστει να πληρωσεις)3.αλλαξε ουσιες σε πειραζουν τα βαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1- Κυκλοφορουν αναμεσα μας πολυ αρρωστα ατομα.

    * ...πρωτος εσυ...

    2- Δεν χωραει ο ανθρωπινος νους τι σχολια ελαβα αυτες τις 2 μερες. Ξεμπροστιαστηκαν πολλοι ανωμαλοι, φασιστες, ασχετοι κτλ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    * ...οτι δινεις παιρνεις...

    3- Τοσο αρρωστοι που ακομα κι αυτα που εγραψα εγω θεωρουνται παραμυθι για να κοιμησεις μωρα.

    * ... καπου εγραψες οτι πας να κοιμηθεις τωρα πανω σε ξεκοιλιασμενα μωρα ! Σκασε λοιπον γαμημενη πουσταρα, μονο για αυτο το τελευταιο μπορω να σε κλεισω 15 χρονια μεσα... σιχαμα της ανθρωποτητας που θα μας βγαλεις και συμπερασματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα,
    Εδώ Ηρώ, η καλλιτέχνης του πορτραίτου, που με χαρά είδα πως σου άρεσε αρκετά, ώστε να το βάλεις πρώτο πρώτο. Χαίρομαι πολύ που έπιασε τόσο πολύ αυτό που έγραψα και λυπάμαι που δεν κατάλαβα από προχτές πως ήταν τόσο απλό να σοκαριστείς και να γίνεις ΙΔΙΟΣ με όσους αναφέρεις στα συμπεράσματα σου.
    Είπα όσα ακραία και άρρωστα λέει η σελίδα από την αρχή. Όσο σοκάρει η ευθανασία ενός ανθρώπους και τα ξεκοιλιασμένα μωρά, τόσο σοκάρει και ένα βασανιστήριο.
    Μόλις τα είδατε, εσύ και το παρεάκι σου,αρχίσατε τα:
    Τυπώστε το να πάει στη δίωξη
    Είναι άρρωστη
    Είναι ανώμαλη
    Είναι Χίτλερ
    Το τυπώσαμε
    Θα γίνει καταγγελία
    Θα ακολουθήσουν οι απαντήσεις κατά λέξη για να δείτε πως δεν έχετε καμία διαφορά από το μέσο άνθρωπο που αντέδρασε.
    Η καφρίλα είναι καλή, έκξυπνη και δεικτική, όταν προέρχεται από εσάς, όταν όμως είναι από κάποιον άλλο, πάθατε σοκ.
    Ποια είναι η διαφορά λοιπόν η δική σου και όσων υποστήριξαν τη σελίδα γιατί πιάσατε το νόημα, από αυτούς που δεν το έπιασαν?
    Εγώ έδωσα την εξήγηση που έδωσες εσύ μετά από μιάμιση μέρα στην από κάτω παράγραφο και κανείς σας δεν κατάφερε να το καταλάβει.
    Ποια είναι η διαφορά σας λοιπόν;
    Ποιος είναι ο έμπρακτος τρόπος που η σελίδα βοήθησε στην αφύπνιση.
    Τα συμπεράσματα σου λοιπόν, όσο σωστά ή λάθος και να είναι, είναι και το δικό σου ψυχογράφημα.
    Ας δούμε λοιπόν τα σχόλια που έλαβα από όσους ήταν στο χαχαχα με τη σελίδα σου και από σένα, που είστε έξυπνα ατομάκια και όχι ζώα όπως αυτοί που σας κατηγόρησαν:

    Iris Maya commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Iris wrote: "μωρη ιρο εισαι εντελως διεστραμενη...εκατσες κ εγραψες ολοκληρη εκθεση για το πως θα σκοτωσεις εναν ανθρωπο. σκατα στα μουτρα σου ψυχανωμαλη."

    Iris Maya commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Iris wrote: "τι εγινε? δε πηραμε τα φαρμακακια μας σημερα ιρο?"

    Zouzounos Mpiz commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Zouzounos wrote: "καλως το φασιστομουτρο. καλα ελεγα πως εχεις ειδωλο το χιτλερ.
    αλλα το απογεμα φοραμε ολ-σταρ και παμε εξαρχεια να το παιξουμε ψευτοανθρωπιστες."

    Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει commented on their Wall post.
    Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει wrote: "Ε ρε διαστροφη που πεφτει"

    Zouzounos Mpiz commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Zouzounos wrote: "παρακαλω να κανετε πριντσκριν το κειμενο και να το στειλετε στη διωξη. η αγαμητη προφανως κοπελα εχει τεραστιο ψυχολογικο προβλημα...θελει βοηθεια"

    Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει commented on their Wall post.
    Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει wrote: "ολα γινοντια πριντσκριν να ξες"

    Iris Maya commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Iris wrote: "εχει γινει ηδη"

    Zouzounos Mpiz commented on Λέμε ΝΑΙ στην ευθανασία από ΚΟΥΝΙΑ των άστεγων και των γκει's Wall post.
    Zouzounos wrote: "το συγκεκριμενο σχολιο απλα ξεπερνα σε διαστροφη ολα.η κοπελα εχει μεγαλο προβλημα,θελει βοηθεια...

    Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες, γιατί ο καθένας μπορεί να σοκάρει και να πει τη χ ή ψ μαλακία και να νιώσει πολύ γαμάτος που μόνο αυτός και τα πέντε - έξι φιλαράκια του πιάσαν το νόημα.
    Αλλά....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307600_272546972777902_272416256124307_905435_886414067_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν γραφτηκε για καφριλα τοτε οκ νο προμπ... αλλα ετσι οπως το βλεπω εγω δεν ειναι. Μακαρι να κανω λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηρώ και πάλι.
    Σου εγγυώμαι πως είναι!
    Αν δεις καταλήγει όλη η καφρίλα που περιγράφω, στο να καταλάβεις πως όλοι μπορούμε να γίνουμε κακοί. Απλά επιλέγουμε να προχωρήσουμε.
    Ελπίζω αυτός που μιλώ τώρα να μείνει και ο άλλος που μιλούσε πριν, να καταλάβει πως δεν είναι όλοι έτσι όπως νομίζει (δεν υποννοώ πως είστε δύο, αλλά πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται πάντα).
    Έλα στην κατάληψη και θα δεις πως είναι τα πράγματα και θα καταλάβεις και τον τρόπο αντίδρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε ποια καταληψη???

    Γραφω σαν ανωνυμος γιατι βρισκομαι σε αλλο πισι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.babylonia.gr/news/topika-nea/koinonika-kinimata/aytodiaxeirizomenoi-xoroi-katalipseis/oloi-mazi-mporoume-ta-panta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωραια αν βρω παρεα και χρονο θα περασω σιγουρα... Για την καταληψη αγιος παυλος εχεις ακουσει τπτ? γτ μονο σε εφημεριδα εχω διαβασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντως δεν νομιζω κανεις να τυπωσε το οτιδηποτε, το αν σου ειπαν οτι θα παει στη διωξη ηταν προφανως στο πλαισιο της πλακας... Δν νμζ κανεις να το πιστεψε, ασε π νμζ δν ησουν κ η πρωτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας το πάει, ποσώς με ενδιαφέρει.
    Το πολύ πολύ να μου δώσουν καμιά free συνεδρία με ψυχολόγους ή να μου προτείνουν θέση αξιωματικού.
    Με τέτοια περιγραφή βασανιστηρίου, κατευθείαν για αστέρια θα με πήγαιναν.
    Το ίδιο κι εσένα με τη σελίδα.
    Είναι αρκετά βιογραφικά για να ενταχτούμε στο σώμα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χμμμμ βρε λες? Δεν με χαλα ενας σιγουρος μισθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοίτα να δεις που θα αρχίσω να σε συμπαθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή