Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"Γιατι εγινα χρυσαυγιτης". Συνεντευξη απο εναν χρυσαυγιτη

Ο σημερινος καλεσμενος μας δεν θελει να αναφερει το ονομα του γιατι, οπως ειπε, δεν του το επιτρεπουν απο το κομμα.

Τρολοπαιδεια: Καλησπερα
Χρυσαυγιτης: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Τρολοπαιδεια: Ωραια τα λετε. Πειτε μου λοιπον τι σας εκανε να γινετε μελος της χρυσης αυγης?
Χρυσαυγιτης: ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΕ... ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ... ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ... ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ, Μ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ 15 ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τρολοπαιδεια: Δηλαδη πιστευεις στην ανωτεροτητα της λευκης φυλης? 
Χρυσαυγιτης: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
Τρολοπαιδεια: Απο που ειναι αποδεδειγμενο? 
Χρυσαυγιτης: ΕΕΕΜ... ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΜΑΣ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τρολοπαιδεια: Μαλιστα. Πες μου λοιπον ποιοι ειναι οι στοχοι του κομματος σας σε περιπτωση που την επομενη κυριακη βγειτε στην κυβερνηση?
Χρυσαυγιτης: ΕΜ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (παυση)
Τρολοπαιδεια:  Ναι και τι αλλο? 
Χρυσαυγιτης: ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΑΙ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (παυση).
Τρολοπαιδεια: Και...? 
Χρυσαυγιτης: ΤΙ ΚΑΙ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τρολοπαιδεια: Και με τα οικονομικα της χωρας τι θα κανετε, την παιδεια, την υγεια, το περιβαλλον?
Χρυσαυγιτης: M AYTA ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ (ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ (ΨΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Τρολοπαιδεια: Για ποιο λογο μιλατε τοσο δυνατα και γραφετε κεφαλαια? 
Χρυσαυγιτης: ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.
Τρολοπαιδεια: Πιστευετε δηλαδη οτι μετα απο τοσους πολεμους, τοσους κατακτητες και μεταναστες εχουμε σχεση με τους αρχαιους ελληνες? και αν ναι πως το γνωριζετε?
Χρυσαυγιτης: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.
Τρολοπαιδεια: Τι εχεις να πεις γι αυτους που σας φωναζουν φασιστες, νεοναζι, μπασταρδα του χιτλερ και τα λοιπα?
Χρυσαυγιτης: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.
Τρολοπαιδεια: Ασχετο
Χρυσαυγιτης: Ε? (παυση)
Τρολοπαιδεια: Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις απαντησεις που μας εδωσες, ελπιζουμε να σε ξαναδουμε.
Χρυσαυγιτης: ΚΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΤΑ ΛΕΜΕ. 88


Σημ. Η συνεντευξη ηταν ηχογραφημενη γι αυτο και η απουσια ορθογραφικων λαθων, ενω καποια γραμματικα και συντακτικα λαθη τα διορθωσαμε μονοι μας, επειδη απλα δεν αντεχαμε να τα γραψουμε και επειδη πεταγοταν το autocorrect και τα διορθωνε μονο του.

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!χαχαχαχαχαχαχαχα
    Όποιος έχει αυτό το μπλόγκ είναι γαμάτος!
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή