Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Τι είχε προβλέψει ο Γέροντας Παΐσιος για το πρωινό μου χέσιμο

«Οι ημέρες είναι πονηρές. Αιτία τού κακού είναι οι αμαρτίες όλων μας, η αποστασία μας από τόν Θεό.»
Μαζι με τις αλλες μεγαλες προφητειες του αγιου Γέροντα Παΐσιου, ξεχωριζουν αυτες που μιλαει για το ετος 2012. Συγκεκριμενα μια απ αυτες ελεγε:
«...Την έκτην μέραν του μήνα που έχει το όνομα του ξακουστού Καίσαρ, ο κόσμος θα λάβει την πρώτην προειδοποίσην για την δευτέραν παρουσία. Θα αφυπνηστείς από φρικτούς πόνους εις την κοιλιακήν χώραν και θα τρέξεις στο μέρος όπου και ο βασιλιάς πάει μόνος. Εκεί θα αντικρύσεις την δύναμη και την οργή του Θεού. 2 μεγάλες κουράδες θα ξεπροβάλουν απ τον πρωκτόν σου, τόσο μεγάλες που θα αμφισβητήσεις την πίστην στον πρωκτόν σου και ότι μπορεί να βγάλει κάτι τόσο τερατώδες και για άλλη μια φορά θα ξεχάσεις Εκείνον που σε βοήθησε να τις βγάλεις. Όμως η καταστροφή δεν θα έρθει ακόμα...»

2 σχόλια: