Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΣΟΚ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ

Μια τρομερη ανακαλυψη εκαναν οι αστυνομικοι της υποδιευθυνσης ασφαλειας της αθηνας. Συμφωνα με την ανακοινωση τους βρεθηκε, σε σπιτι στο κεντρο της αθηνας, στο οποιο κατοικουσαν 35 πακιστανοι, ενα μεγαλο κομματι απο το στρωμα του οζοντος, που βρισκεται στα ανωτερα τμηματα της στρατοσφαιρας. Συμφωνα με τους ειδικους αυτο το κομματι ειναι αυτο που ταιριαζει στην τρυπα που βρισκεται πανω απ την ανταρκτικη. Οι 35 πακιστανοι αναμενεται να οδηγηθουν στον εισαγγελεα και οι αστυνομικοι που συμμετειχαν στην επιχειρηση αναμενεται να παρουν προαγωγη.
Τα ευσημα του εδωσε επισης ο επικεφαλης της ΝΑΣΑ του τμηματος κλιματικων αλλαγων στον ελληνα υπουργο προστασιας του πολιτη, Νικο Δενδια.
Ομως περα της σημαντικης επιτυχιας της ΕΛ.ΑΣ. καταρριπτονται ολες αυτες οι παραφιλολογιες περι ρυπανσης και καταστροφης του περιβαλλοντος απο τους ανθρωπους αφου αποδειχθηκε πλεον οτι για την τρυπα του οζοντος ευθυνονται οι πακιστανοι λαθρομεταναστες που μπηκαν παρανομα στην ελλαδα.
Η χρυση αυγη εξεδωσε επισης ανακοινωση:
Χαιρετιζουμε την επιτυχια της ελληνικης αστυνομιας για την εξαρθρωση σπειρας λαθροσκουπιδιων πακιστανων που εκλεβαν το οζον και αποτελουσαν παγκοσμια απειλη. Για αλλη μια φορα φαινεται η αξια των ελληνικων σωματων ασφαλειας για την καταπολεμηση του διεθνους εγκληματος και γι αλλη μια φορα τα λογια μας αποδεικνυονται σωστα για την δραση των λαθροσκουπιδιοεποικων.
(το κειμενο δεχθηκε μια τροποποιηση για να μην μας βγουν τα ματια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου