Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η πιο παλιά κατάληψη


Η κατάληψη της Βίλλας Αμαλίας έγινε το 1990. Δηλαδή είναι μια κατάληψη 22 χρόνων. Τα 22 χρόνια της κατάληψης απασχόλησαν πολύ τα τηλεοπτικά κανάλια. Απορούσαν γιατί δεν είχε επέμβει τόσα χρόνια η Αστυνομία και έβρισκαν τα 22 χρόνια της κατάληψης πάρα πολλά. Δεν θα έπρεπε.
Η κατάληψης της Βίλλας Αμαλίας δεν είναι η παλαιότερη κατάληψη στη χώρα.
Η κατάληψη του Mega είναι πιο παλιά.
Η κατάληψη των συχνοτήτων –που αποτελούν δημόσιο αγαθό- δεν έχει αντιμετωπιστεί από τη Δικαιοσύνη.
Δεν υπήρξε ποτέ επιχείρηση της Αστυνομίας στα κτίρια των τηλεοπτικών σταθμών παρουσία εισαγγελέα.
Αν γινόταν αυτή η επιχείρηση, θα διαπιστωνόταν πως οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί δεν έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας και πως οι ιδιοκτήτες τους προκαλούν –επί δεκαετίες- τεράστια ζημιά στα δημόσια έσοδα, ενώ αυξάνουν τα δικά τους έσοδα.
Οι αναρχικοί παρανομούν όταν καταλαμβάνουν κτίρια αλλά ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Βαρδινογιάννης, ο Αλαφούζος –και οι υπόλοιποι εθνικοί ευεργέτες- έχουν το δικαίωμα να είναι όσο αναρχικοί θέλουν και να κάνουν κατάληψη όπου θέλουν.
Η άθλια συμμορία που λυμαίνεται τις δημόσιες συχνότητες έχει κάνει κατάληψη σε ολόκληρη τη χώρα.
Έχουν κάνει κατάληψη στα πάντα.
Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα, θα τους βρεις από κάτω.
Δεν περιμένω τίποτα από πολίτες που είναι επί δεκαετίες σε πολιτική και κοινωνική αφασία και έχουν εξαιρετικά χαμηλή αυτοεκτίμηση –ώστε να πιστεύουν πως αυτές οι λίγες λούμπεν οικογένειες που κρατάνε όμηρο τη χώρα είναι πιο σημαντικές από τις δικές τους-, αλλά θα θυμίσω, για μια ακόμα φορά, τον σοφό Πασκάλ:

«Δεν πρέπει ο λαός να αισθάνεται την αλήθεια του σφετερισμού: ο σφετερισμός που πραγματοποιήθηκε κάποτε παράλογα, εμφανίζεται τώρα ως λογικός. Αν δεν θέλουν να πάρει σύντομα τέλος, πρέπει να τον παρουσιάζουν ως αυθεντικό, αιώνιο και να αποκρύπτουν την απαρχή του.»
Απο πιτσιρικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου