Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΔ-Ιδρυτικη διακηρυξη

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ   ΠΤΕΡΥΓΑ  ΛΑΪΚΟΥ   ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΙΝΗΣH  ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ  ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι συντροφοι δικηγοροι ιδρυσαν συνδικαλιστικη πτερυγα και οπως ειναι φυσικο εχουν την αμεριστη συμπαρασταση και στηριξη μας. Σας δημοσιευουμε την Ιδρυτικη διακηρυξη.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


Θεσσαλονίκη , 19 Ιανουαρίου 2013
Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, μαχόμενοι Δικηγόροι μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, διά της παρούσης δε  ΙΔΡΥΟΥΜΕ την ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ (Κ.Ε.Δ.) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ τα εξής:   
ΟΥΓΚ
Στόχος μας είναι: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πιο συγκεκριμένα: Θα βοηθήσουμε έμπρακτα στις εξαγορές και ξεπουλήματα δημόσιας περιούσιας, ενώ θα στηρίξουμε σαν δικηγόροι τους έλληνες εφοπλιστές και δολοφόνους. 

 ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου