Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η Αλεξανδρα Παναγιωταρου μονο στο trolloπαιδεια


 Η Αλεξανδρα Παναγιωταρου τα βγαζει και φωτογραφιζεται μονο για το τρολοπαιδεια. Ακολουθει και η συνεντευξη της

Τρολοπαιδεια: Καλησπερα Αλαξανδρα
Α.Π.: Καλησπερα
Τρολοπαιδεια: Χαιρομαστε πολυ που σε εχουμε κοντα μας σημερα, εισαι καλο γκομενακι παρολο που εισαι τσουλακι με DuckFace, πες μας λιγο, ποια ειναι η συγγενεια σου με τον Ηλια Παναγιωταρο, τον βουλευτη της Χ.Α.?
A.Π.: Σε ευχαριστω. Για την ακριβεια ο Ηλιας ειναι θειος μου, οσο παραξενο κ αν φαινεται.
Τρολοπαιδεια: Και πως του φαινεται που εχει μια τοσο καυλα ανιψια?
Α.Π.: Κοιτα η αληθεια ειναι οτι απο μικρη, μολις εκλεισα τα 11 μου την ψιλοεπεφτε και τον εβλεπα που καυλωνε οταν πηγαιναμε οικογενειακα για μπανιο. Του αρεσε ο κωλος μου οπως ελεγε. Μερικες φορες μαλιστα οταν επισκευτομασταν το σπιτι τους με στριμωχνε στο δωματιο και μου βαζε δακτυλο. Του ηταν δυσκολο να με γαμησει γτ ηταν πολυ μικροτσουτσουνος αλλα δεν τον χαλουσε και το δακτυλακι.
Τρολοπαιδεια: Μαλιστα. Αυτο για ποσο συνεχιστηκε? Η ακομα νταραβεριζεστε?
Α.Π.: Μπα, του το ξεκοψα σχετικα γρηγορα. Δεν γουσταρα να με ακουμπαει ενας φασιστας. Ηταν που ηταν οπως ηταν, ηταν και μικροτσουτσουνος, ηταν και φασιστας... Ολα τα κακα της μοιρας του.
Τρολοπαιδεια: Και πως το πηρε?
Α.Π.: Οχι ευκολα, δεν του αρεσε και πηγε να με γαμησει παλι και να με σαπισει στο ξυλο αλλα τον εβαλα κατω σχετικα ευκολα, και του χτυπουσα το κεφαλι στο πατωμα λεγοντας του οτι θα φαει κι αλλες αν το ξανακανει. Χεστηκε πανω του και απο τοτε ουτε το βλεμα του δεν ριχνει πανω μου






1 σχόλιο: