Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μηνυμα προς ΟΑΣΘ και διαφωνουντες



Αγαπητε ΟΑΣΘ

Νιωθω την αναγκη να εκφρασω την ευχαριστηση μου και την χαρα μου για τα νεα κομιστρα που εφαρμοστηκαν πριν λιγες μερες. Ενα μεγαλο μπραβο που καθε τοσο αυξανετε τα εισητηρια. Ακομα καλυτερα που πλεον σταματησατε να ενημερωνετε εγκαιρως. Με τις ξαφνικες αυξησεις και τους ελεγχους θα γινετε πλουσιοι. Πρεπει επιτελους ο καθε φτωχος, απλυτος κτλ κτλ που δεν εχει καν να φαει να απομακρυνθει πλεον απο τα αστικα λεωφορεια. Να μην μπαινουν ηλικιωμενοι. Ειναι τραγικο να θες να πας στη δουλεια σου και να εχεις τον παππου να γεμιζει με την παρουσια του το λεωφοριο. Πρεπει οι αστικες συγκοινωνιες να αναβαθμιστουν, να γινουν πιο κυριλε ακομα και να στολιστουν.
Επιπλεον συμβουλες:
Τα λεωφορια μπορουν να στολιστουν απο διεθνους φημης διακοσμητη.
Τα καθισματα να αντικατασταθουν απο μαλακες δερματινες πολυθρονες η/και καναπεδες. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι απο το ΙΚΕΑ.
Σε καθε δρομολογιο να σερβιρεται καποιο φαγητο αναλογα με την ωρα (πρωινο-lunch-dinner). ΠΡΟΣΟΧΗ οχι απο φαστ φουντ αλλα αποκλειστικα απο γκουρμε εστιατορια απο τους διασημους κριτες του Μαστερ σεφ η τον μεγαλο νικητη της εκπομπης.
Να καταργηθει το μειωμενο εισητηριο. Τι μας νοιαζει που οι φοιτητες ΜΠΟΡΕΙ να το εχουν αναγκη. Ποιος σου ειπε οτι μπορεις να παρεις το αστικο? Αν δεν μπορεις τραβα αλλου. Εισαι αναπηρος με πανω απο 67% αναπηρια, τραβα γαμησου, γιατι πρεπει να καταλαμβανεις 2 και 3 θεσεις με το καροτσακι σου? Ασε που κανονικα εσυ δεν θα επρεπε να κυκλοφορεις, ουτε καν να ζεις αφου μονο το ασφαλιστικο επιβαρυνεις.

Μηνυμα προς διαφωνουντες και οσους "δεν πληρωνουν".

Να πατε να πεθανετε μουνοπλυματα.
Οποιον πιανουν χωρις να εχει πληρωσει εισητηριο θα επρεπε να τον πιανουν και να τον σερνουν με σκοινι, δεμενο απο τη γλωσσα, πισω απο τα λεωφορεια για παραδειγματικη τιμωρια ενω θα επρεπε οταν επιβιβαζεται καποιος, να δειχνει εκκαθαριστικο και οποιος εχει εισοδημα κατω απο 50000€ να του απαγορευεται η επιβιβαση.

Με πολλα φιλια
Κωλοπαίδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου