Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η λυση ειναι τα μικροτσιπ


http://www.rokakias.gr/2011/01/blog-post_9906.html

Οπως βλεπετε και στον συνδεσμο πανω η λυση για τους μεταναστες ηρθε απο την αμερικη. Εμφυτευση μικροτσιπ στους μεταναστες. Μια πολυ απλη λυση  που ηρθε απο ενα μετριο μυαλο. Οπως λεει κι αυτος οτι: αφου εφαρμοζεται στους σκυλους γτ να μην εφαρμοστει και στους μεταστες, στην τελικη το ιδιο ειναι. Να μπορουμε να τους ελεγχουμε, να βλεπουμε που πανε και τι κανουν. Να μην μπορουν να κλασουν χωρις να μας ρωτησουν. Ετσι πρεπει να γινει δεν φτανει που εισβαλλουν στην χωρα μας με το ετσι θελω ταχα μου για καλυτερη ζωη, ταχα μου για να επιβιωσουν. Δεν τιθεται κιολας θεμα ανθρωπινων δικαιωματων, αφου ετσι κι αλλιως δεν προκειται γι ανθρωπους, οποτε δεν θα εχουμε προβλημα με τετοιες οργανωσεις.
Αφου παρθει η αποφαση πρεπει να ειμαστε αμιληκτοι και αποΦασιστικοι, οποιος διαφωνει και φερνει αντισταση θα τουφεκιζεται για παραδειγματισμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου