Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ρεππας, αυτος ο αγνωστος (επαναστατης)

Ζουμε σε μια εποχη γεματη χυδαιοτητα, λαικισμου και wanna be επαναστασης. Ζουμε σε μια δυσκολη συγκυρια οπου ολο και περισσοτερος κοσμος αποφασιζει με το ετσι θελω και με απιστευτο θρασσος να παρει τη ζωη στα χερια του. Αποφασισε να πηγαινει κοντρα στην κυβερνηση και στο συστημα που με τοσο κοπο, καποιοι δουλεψαν χρονια, δινοντας τον καλυτερο τους εαυτο για να το φτιαξουν. Αποφασισε να σταματησει να πληρωνει, θετοντας μ αυτο τον τροπο σε κινδυνο αυτο το καταπληκτικο οικοδομημα που λεγεται καπιταλισμος. Σ αυτους τους δυσκολους πραγματικα καιρους η ελλαδα εχει την αναγκη ενος πραγματικου ηρωα, ενος πραγματικου επαναστατη, σαν αυτους της 21ης απρ... εεε 25ης μαρτιου.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΟΚΤΟΝΟΣ...
Γνωστος και ως:
Αι Ρεππας
Αι Γαμησου
Αι Στο διαολο
Αι Φοουν
Ο ΚΥΡΙΟΣ Ρεππας ειναι αυτος που ολοι χρειαζομαστε, οχι μονο στην ελλαδα αλλα και σ ολο τον κοσμο. Ειναι αυτος που με αστειρευτη ανδρεια, θαρρος και τολμη εναντιωθηκε σ αυτα τα κτηνη, τους terminator της ελ.οικονομιας, παιρνοντας τα καταλληλα μετρα για την παταξη του δωρεαν.
Γιατι το τζαπα πεθανε...

Προς τους "δεν πληρωνω"

Αγαπητε τελευταιε, γυφτουλα τζαπατζη
Κουβαλας οοοολη αυτη την νεοελληνικη νοοτροπια του παρτακισμου. Δηλαδη δεν μπορω να σε καταλαβω. Θες μετακινηση με ΜΜΜ δωρεαν??? Ποιος εισαι νομιζεις? Κανενας βουλευτης? Θες να περνας απο τους αυτοκινητοδρομους χωρις να πληρωνεις διοδια? Σκατα στον ταφο σου. Κι ολους αυτους τους δρομους ποιος θα τους πληρωσει, Ε?
"-Μα σαν ελ. πολιτης πληρωνω φορους, τελη κυκλοφοριας κτλ κτλ"
-ΣΚΑΣΜΟΣ αναιδεστατε. Εκτος απο γυφτουλας εισαι και ανενημερωτος. Ολα τα παραπανω που αναφερεις ειναι για να χτισουν οι πολιτικοι της χωρας σου τα σπιτακια τους και τα εξοχικα τους. Τι γαιδουρια ειναι αυτη, στο δρομο να μεινουν δηλαδη? Τι επειδη ειναι τελη ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ θα πανε δηλαδη για την δημιουργια και συντηρηση των δρομων(?).
Ειναι χρεος ολων μας να προστατευσουμε τον κοσμο και το συστημα που ζουμε. Να βοηθησουμε οσο μπορουμε τον ΗΡΩΑ μας (σ.σ. Ρεππα για να μην ξεχνιωμαστε) να αποβαλλει απο την κοινωνια μας αυτα τα ποταπα ανθρωπακια που θελουν να σηκωσουν κεφαλι.

Περαιτερω προτασεις απο τα κωλοπαιδια..
Ζηταμε την αντικατασταση του ελεγκτη με μπατσο που θα ειναι εξοπλισμενος με χειροπεδες, για να συλλαμβανονται αμεσως οι "δεν πληρωνω" και ενα οπλο με ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ γι αυτους που θα υποπεσουν στο παραπτωμα της προσπαθειας να αντιμιλησουν-δικαιολογηθουν.
Οι μπατσοι αυτοι θα βρισκονται επι μονιμου βασεως σε ΚΑΘΕ αστικο λεοφορειο και σε καθε βαγονι του μετρο-τραμ-ηλεκτρικου-προαστιακου.

Ζουμε σε μια κοινωνια που βασιζεται σε νομους και υποχρεωσεις, οχι σε μια κοινωνια με κανονες και δικαιωματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου