Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινωση



Προς: κ. Ορεστη Καρνεζη
Απο: ΠΑΕ ΑΕΚ, Original

Κυριε Ο. Καρνεζη
Θα θελαμε απο καρδιας να σας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας στο δυσκολο εργο που ειχε η ΑΕΚ απεναντι στον Παναθηναικο για την προκριση στα ημιτελικα του κυπελου ΟΠΑΠ. Παρολο που η "ενωση" βρεθηκε με την πλατη στον τοιχο μεχρι και τα τελευταια δευτερολεπτα της αναμετρησης, χαρις την βοηθεια σας, καταφερε να πετυχει το απαραιτητο γκολ για την προκριση. Σ αυτους τους δυσκολους καιρους, που πολλοι μηδενιζουν ανθρωπους και καταστασεις, που οι πραγματικοι ηρωες βρισκονται στην αφανεια, η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο κοσμος της αναγνωριζουν την αξια καποιων ποδοσφαιριστων και την συμβολη τους στην επιτευξη των στοχων της, καθως και στο καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου γενικοτερα. Σας ευχομαστε τα καλυτερα στην ποδοσφαιρικη σας καριερα κι οχι μονο.
Με συμπαθεια και ειλικρινη εκτιμηση
ΠΑΕ ΑΕΚ, Original



Υ.γ. Το παρον κειμενο το εγραψα για πλακα και μονο, σε καμια περιπτωση δν ειναι προιον εμπαθειας προς τον Καρνεζη. Ο Καρνεζης ειναι ενας ταλαντουχος τερματοφυλακας με προοπτικες που απλα του λειπει η εμπειρια και χρονος συμμετοχης για τετοια παιχνιδια. Το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης για την αποδοση του την δινουμε στον προπονητη που αποφασισε ετσι ξαφνικα να χρησιμοποιησει εναν νεο τερματοφυλακα χωρις εμπειρια σε ενα τετοιο ντερμπι. Του ευχομαστε μια καλυτερη συνεχεια και να μας δειξει τι αξιζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου