Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Εναντιων ολων και του τρολλοπεδια

Η ηγεσια του enantionolon.wordpress.com απειλει θεους και δαιμονες μετα την αποκαλυψη του τρολλοπεδια για την μητερα του και τον ιδιο σε παλαιοτερο ποστ (δες εδω). Αμεσως μετα την δημοσιευση του σκανδαλου ο ιδιοκτητης εστειλε το πενταχρονο παιδι του (γι αυτο δεν ειμαστε σιγουροι, μπορει να τα εγραψε και ο ιδιος) και μας απειλησε μεσω των σχολιων.

Ντροπη και αισχος κυριε Εναντιων Ολων, να μας απειλειτε ετσι, η ελευθερη και χωρις φιμωση δημοσιογραφια μας ειναι προιον σεμιναριου του tromaktiko.gr. Δεν θα μας φιμωσετε ουτε θα μας τρομαξετε με τις απειλες σας.

6 σχόλια:

  1. Μην λες ρε μαλάκα ψέματα για φίμωση παλιοπουστα. Εσύ μαλάκα επιτέθηκες στο Εναντίον Όλων πουτάνας γιέ! Να μην λες ψέμματα μαλάκα! Εσύ εναχλείς. Καλά σε έκανε το Εναντίον Όλων και σου έσκισε το μουνί και τον κώλο παλιοαδελφή. Να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο μαλάκα πισωγλέντη που σε ενόχλησε το ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!! Εσύ μαλάκα έστειλες απειλές και βρισιές στο ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!! Πάρτα στην μούρη μαλάκα συριζόπουστα που μιλάς για φίμωση όταν πάς εσύ και απειλείς όλα τα blogs με αίμα και ειρωνεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολύ μαλάκας. Οι φωτογραφίες που βάζεις εναντίον blog αποδεικνύουν ότι είσαι αδελφή μαλάκας πισωγλέντης παλιόπουστας! Είσαι πολύ μαλάκας και τον παίρνεις αγρίως μαλάκα αδελφή μαλάκα συριζόπουστα! Σε γαμώ και σπάω πλάκα μαλάκα πούστη απροσάρμοστε τρολοπέδια. Τον παίρνεις και γέρνεις και πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΤΡΟΛΟΠΕΔΙΑ. ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ! ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΣΚΟΤΟΠΟΥΣΤΑ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΓΡΙΩΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗ ΤΡΟΛΟΠΕΔΙΑ! ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΜΕ ΑΓΡΙΑ! ΠΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μαλάκα τι μαλακίες είναι αυτές που λες μωρή απροσάρμοστη τρολοπαίδια. Το βλογκ σου καλιεργεί την βία, τον πισωγλεντισμό, τον λεσβιασμό, την ψευτιά. Τόσο μαλάκας είσαι!

      Διαγραφή
    2. Το χειρότερο βλογκ είναι του μαλάκα της απροσάρμοστης τρολοπέδιας γιατί είναι εκβιαστής, ψεύτης, πισωγλέντης, δεξιοαριστερούλης, πουτάνας γιος και από πατέρα χαφιέ και πούστη. Αυτός η απροσάρμοστη τον παίρνει συνεχώς από πίσω και από μπρος.

      Διαγραφή