Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σωστοι φοιτητες-επαναστατες


Φοιτητες που τοσες μερες αγωνιζεστε για τις σχολες και το πανεπιστημιο αντε φυγετε ρε, αντε καντε στην ακρη γτ ηρθαν οι πραγματικοι επαναστατες, ηρθαν οι γκομενες της ΔΑΠ να φερουν την λυση, τον αγωνα που θα μας σωσει ολους. Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:
Ειστε βλακες που κλεινετε τις σχολες, ο σωστος τροπος για να διαμαρτυρηθουμε ειναι:
το facebook
το twitter
και οι επιστολες στο υπουργειο.
Ευγε μαναρια μου, ευγε. Και αντε τωρα ανοιξτε τις σχολες γιατι οι βουτηρομπεμπεδες και τα γκομενακια χρωστανε πολλα μαθηματα και θα χασουν το τσεκ απο την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Α και επισης ΝΤΡΟΠΗ στους καταληψιες που πηγανε στην ΕΡΤ και ζητησαν να ακουστουν οπως ακουστηκαν τα "δικα μας" παιδια. Ρε εμεις εχουμε στηριξη καναλιων και κομματων, που πατε ξεβρακωτοι στ αγγουρια? Εχουμε ρε τον Παπαμιμικο ρε, την μεγαλυτερη μαφια που περασε απο τα ελληνικα πανεπιστημια και εχει κονε και στα ΜΜΕ και σε αλλα λαμογια.

Και για να κοψουμε λιγο την πλακα τσογλανια, που ζειτε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και παιρνετε και το τσεκ μαζι με το ραβασακι απο το κομμα, εμεις βγαινουμε στους δρομους και παλευουμε γι αυτα που πιστευουμε, πανω απ ολα ομως παλευουμε για το δημοσιο και δωρεαν πανεπιστημιο. Δεν καθομαστε στον καναπεδακο μας, πινοντας φραπεδιες και βγαινοντας στα καναλια λεγοντας "δεν παει αλλο, να ανοιξουν οι σχολες γτ εμεις θελουμε να τελειωνουμε και χρωσταμε μαθηματα". Στην τελικη η μειοψηφια εισαι εσυ, που εμ δεν ξερεις τι σου γινεται εμ το παιζεις τηλε περσονα βγαινοντας στα καναλια βαμμενος-η. Αν θες να ξερεις στις συνελευσεις συμμετεχει ενα μεγαλο μερος των φοιτητων και οι αποφασεις παιρνονται δημοκρατικα. Εσεις που με το ζορι φτανετε τους 500 ειστε αντιμετωποι με πανω απο 15000 φοιτητες που βρισκονται στις συνελευσεις και αλλους τοσους που τους υποστηριζουν.

3 σχόλια: