Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΣΟK: ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΒΕΒΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΝΕΑΡΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της Αθήνας η είδηση ότι λαθρομετανάστες μαζί με αναρχικούς και αριστερούς ασέλγησαν σε άψυχο σώμα νεαρής φοιτήτριας.

Ας το πάρουμε αναλυτικά. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα χθές το πρωί γύρω στις 10 20 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο χώρο του νεκροτομείου αθηνών και με την απειλή μαχαιριών έκλεισαν σε ένα δωμάτιο τους υπεύθυνους νοσοκόμους. Έπειτα μπήκαν στον χώρο φύλλαξης των πτωμάτων και έψαξαν να βρουν το θύμα τους στο οποίο ασέλγησαν. Ήταν τόσο περίφανοι για το κατόρθωμα τους που τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες που αργότερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο (η δίωξη ηλ. εγκλήματος έχει κατεβάσει τις σελίδες και ψάχνει για ίχνη των δραστών).

Οι νοσοκόμοι μόλις συνήλθαν από το σοκ κάλεσαν την αστυνομία και προσπάθησαν να τους πουν τι έγινε. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η δήλωση τους ότι τα ανθρωπόμορφα τέρατα φαίνεται να έψαχναν το θύμα τους. Οι αστυνομικοί στην αρχή δεν μπόρεσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους και άρχισαν να κάνουν αμέσως έρευνα.

Λίγα λόγια για το θύμα:
Η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια στη Νομική Αθηνών και ονομάζεται Μελίνα Τσιλιμίγκρα. Πέθανε από πρόβλημα στον εγκέφαλο που δεν διεγνώσθει έγκαιρα. Πληροφορίες λένε οτί ήταν σημαντικό μέλος πατριωτικής φοιτητικής οργάνωσης, που μάλιστα την είχε διαλέξει προσωπικά ο Άδωνης Γεωργιάδης, και τα ανθρωπόμορφα κτήνη την κυνήγησαν για τον πολιτικό και κοινωνικό της αγώνα για να φύγουν επιτέλους οι λαθρομετανάστες από τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΡΟΛΛΟΠΑΙΔΩΝ: ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤHΚΑΜΕ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΕΚΡΗ

Δειγμα του κοινωνικο-πολιτικου της αγωνα:
Εδω
Εδω
Εδω
Φωτογραφιες της νεκρης:
απο τις πιο σεξυ εμφανισεις της


41 σχόλια:

  1. ΕΙΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μελίνα μια χαρά σας γαμησε στα γεγονότα της Νομικης Αθηνων...

    ξεφτυλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H kopela zei kai vasileuei..Antithetws eseis xekinate na metrate ta pswmia sas..Ktini..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματηστε τα ψεμματα οτι ταχα η μελινα ζει. Δεν ντρεπεστε να βεβυλωνετε την μνημη ενος νεκρου??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΤΗΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΡΕ...ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ ΕΑΜΙΤΩΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΣΑΠΙΣΤΑ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλει πούτσα η κοπελιά. Είτε ζει , είτε ψοφά.
    Εξακριβομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπη ρε, εχει πεθανει η κοπελα, δεν ντρεπεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά το Μελινάκι, όσο αγάμητο έμεινε στη ζωή της, τόσο το διασκεδάζει μετά θάνατον. Μπράβο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι η μετα θανατον ζωη που υποσχεται ο χριστιανισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε καμμένοι όλοι σας ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πρέπει να στοχεύουμε τη Μελίνα, είναι ενα χαζό και παραπλανημένο κοριτσάκι, που το κορόιδεψαν οτι αν ταχθεί με αυτούς τάχα θα κάνει κάτι για την πατρίδα.Τα σχόλια και η οργή θα πρέπει να στραφεί εναντίον των προδοτών, η κοπέλα είναι ενα ακόμη φερέφωνο.
    Υ.Γ: Όποιος χρησιμοποιεί των όρο εθνικιστής κ προστατεύει κομματικά συμφέροντα θα έπρεπε να ντρέπεται, αν ήταν τουλάχιστον εθνικιστές θα προστάτευαν τη χώρα, δε θα τα κάνανε τσανάκια με τους υπόλοιπους για να την παραδώσουν στα χέρια της παγκόσμιας δικτατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια λιγο σεβασμο στη νεκρη κοπελα, δεν φτανει που την ξεσκισαν ενω ειχε ψοφισει, το συνεχιζετε κι εσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=m6WcZAy7tkg&feature=related


    http://www.youtube.com/watch?v=dxMD4D5-NuU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως και δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι πιο πριν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. tipota de bairneis xampari prepi ego na sta leo?? ti allo thes na su stilo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε τι να κανω πρεπει να ασχοληθω και με τους μαλακες τους ΚΚΕδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΜΕΛΙΝΑ ΑΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΔΑ!!!!!!!! ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκεφτείτε ρε τι γράφεται τα ίδια θα θέλατε να γράφουν άλλοι για την αδελφή σας ή για την μάνα σας. Έχεται ξεφύγει τελείως, αλλά να ξέρεται αυτόν τον οποίο προ πάντων προσβάλλεται είναι τον εαυτό σας. Όσο για την Μελίνα δικαίωμα του καθενός ρε μαλάκες να εκφέρει την άποψη του δημοκρατία έχουμε. Κυριάκος Σοσιαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. eiste gia ta panigiria oloi sas ntropi sas na milate etsi einai anandro kai xeftiliki!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το οτι μια κοπελα δεν ασπαζεται τις αναρχοφασιστοιδεολογιες σας δε σημαινει οτι ειστε ελευθεροι να τη βριζετε και μαλιστα δημοσια. και μονο το γεγονος οτι δημοσιευτε ανωνυμα δειχνει το χαρακτηρα σας. ειστε θρασυδειλοι. αν θελετε να εξυβρισετε καποιον τοσο πολυ γιατι δεν το κανετε απευθειας και face to face? ετσι δινετε το δικαιωμα και σ αυτην να σας απαντησει. αλλα ειναι φανερο οτι η προθεση σας ειναι να μειωσετε την κοπελα. εσεις την κατηγορειτε για εθνικισμο και αλλα φασιστικα. εσεις που δημοσιευετε στο ιντερνετ για εκεινη απλα και μονη επειδη διαφωνει μαζι σας πολιτικα απο ο,τι καταλαβαινω ειστε καλυτεροι? εσεις ειστε χειροτερος φασισμος γτ προσβαλλετε την προσωπικοτητα καποοιου χωρις ορια και φραγμους εκθετοντας στον σε δημοσιο εξευτελισμο! αυτο ειναι φασισμος! να βριζεις και να επιτιθεσαι σε καποιον επδ διαφωνει! ντροπη σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε φιλε χαζος εισαι?. Δεν φτανει που της δειχνω τον ερωτα μου μου τη λες κι ολας. Εγω την αγαπαω την Μελινα και θα της την πεσω αμεσως μολις την δω, γτ ειναι μπανικο γκομενακι. Ζηλευεις γιατι την θες για την παρτη σου... Αλλα κανονισε την ειδα πρωτος, ειναι δικια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσείς και οι όμοιοί σας φτάσατε στην πλήρη καταστροφή την Ελλάδα και με τέτοιες δημοσιεύσεις δείχνετε πόσο μεγάλα παράσιτα είστε για το λαό μας. Είστε η γάγγραινα από την οποία αργοπεθαίνει η Ελλάδα. Μόνη λύση είναι πραγματικά να σας απελάσουμε παρέα με τους λαθρομεταναστοεγκληματίες που τόσο πολύ αγαπάτε.

    Ένας μη δεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γαμιεται ο Τσιπρας και η αριστερα ολακερη.Γαμω το ΕΑΜ και τους κοκκινους φασιστες του Σταλιν.και του Τροτσκι.Γαμω την Αλεκα σας και τα συντρόφια σας ,γαμω το προλεταριατο σας και την Καννελη.Γαμω τον Λεωνιδα Κιρκο σας και ολους τους κοκκινοβαμμενους νεκρους σας.Ψοφος κακος και ασχημος σε ολα τα γαμημενα κομμουνια τους λαθρομεταναστολαγνους,θολοκουλ­τουριαρηδες διεθνιστες-ανθρωπιστες της πουτσας.Ειστε πιονια του σιωνισμου και καραφασισταρια του κερατα χωρις πατριδα,σημαια και φιλοτιμο.Προδοτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ... 6:44 μαζι σου συντροφε...
    6:39 Συναγωνιστη αστα εχεις απολυτο δικιο, φταιω, φταιω τους ψηφισα το παραδεχομαι, πηρα και κατι μιζες, εκλεψα κι απο την εφορια αλλα δεν μπορω να πω, ο γιοκας μου μια χαρα ειναι στο δημοσιο. Το ξερω, εσφαλα, συγχωρεστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. AISXOS KAI ONEIDOS EISTE XEFTILISMENOI TO NEO PROSWPO TOU FASISMOU PALIOANARXES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σταματα να προσπαθεις να με χωρισεις απο την Μελινα, αγαπιομαστε και θα ειμαστε για παντα μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Guys!!!
    H Melinara zei mazi mou edw k toso kairo sto spiti mou sti Mozambique.Einai toso dipsasmeni gia "Mauro Kreas" pou exei anevei o deiktis xaras tou mikrou ftwxou xwriou mas!!!
    kai an tin rwtisete... tha sas pei:"ONCE YOU GO BLACK... YOU NEVER COME BACK"

    P.S.
    Ola kala apla ta podia tis na min myrizan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. pros anwnumo arxidi pou arxizei me to gamietai o tsipras. 8 ta poume sto dromo fasistomoutra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κάτι βρωμιάρηδες σαν κι εσάς ονειρεύονται πως γαμάνε τέτοιες γκομενάρες μόνο νεκρές.
    Γιατί αληθινές δεν σας κάθονται ούτε βρωμύλες Σομαλές του πεζοδρομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ασε μπρο... και οσο ζουσε μας εριξε και ακυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.youtube.com/watch?v=MkhVo6fG48I

    ααααααχ....τι πατριώτισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ....ΚΑΝΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή