Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ετσι συντροφισσα Μελινα

Την συμπαρασταση της δειχνει η συντροφισσα Μελινα στον ολικο αρνητη στρατευσης Γερασιμο Κορωναιο. Η ιδια υποστηριξε οτι παρολο που δεν ειναι αναρχικια, στηριζει τον Γερασιμο στο εργο του και σεβεται την αποφαση του. Αλλωστε πως θα μπορουσε εκεινη να κρινει εφ οσον ειναι γυναικα και δεν εχει παει και δεν θα παει ποτε στο στρατο?


Υ.γ. Επειδη ηξερα οτι δεν θα δημοσιευτει το σχολιο μου το παραθετω κι εδω...
Δεν το κανει επειδη φοβαται η βαριεται το στρατο, το κανει λογο ιδεολογιας. Αλλα επειδη εσενα το μυαλουδακι σου δεν μπορει να το καταλαβει (φυσικα), το κατηγορεις (οσα δεν φτανει η αλεπου δηλαδη). Εκανες μια ηλιθια αναλυση της ελληνικης γλωσσας για τον πολιτη και τον οπλιτη, μονο που το οπλιτης βγαινει απο το οπλο και οχι απο απλη αντιμεταθεση δυο γραμματων. Αν εσυ πιστευεις οτι ολοι οι πολιτες πρεπει να ειναι και οπλιτες, γιατι δεν πας να καταταγεις στο στρατο, μονο μιλας εκ του ασφαλους? Και πες οτι το κανεις, οι γυναικες δεν ειστε υποχρεωμενες να κανετε κατι που δεν θελετε.
Επισης το συνταγμα λεει πολλα πραγματα, δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνουμε με ολα.

Καποια αλλα πραγματα που λεει το συνταγμα αλλα δεν εφαρμοζονται:
Αρθρο 3

Μερος Δευτερο
Ατομικα και κοινωνικα δικαιωματα
Αρθρο 4
1. Οι ελληνες ειναι ισοι ενωπιων του νομου
...
5. Οι ελληνες πολιτες συνεισφερουν χωρις διακρισεις στα δημοσια βαρη, αναλογα με τις δυναμεις τους

Αρθρο 5
...
2. Ολοι οσοι βρισκονται στην ελληνικη επικρατεια απολαμβανουν την απολυτη προστασια της ζωης, της τιμης και της ελευθεριας τους, χωρις διακριση εθνικοτητας, φυλης, γλωσσας και θρησκευτικων η πολιτικων πεποιθησεων.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
3. Η προσωπικη ελευθερια ειναι απαραβιαστη. Κανενας δεν καταδιωκεται ουτε συλλαμβανεται ουτε με οποιονδηποτε αλλο τροπο περιοριζεται, παρα μονο οταν και οπως οριζει ο νομος.
...
Αρθρο 6
1. Κανενας δεν συλλαμβανεται ουτε φυλακιζεται χωρις αιτιολογημενο δικαστικο ενταλμα, που πρεπει να επιδοθει τη στιγμη που γινεται η συλληψη η η προφυλακιση (πειτε το αυτο στα ατομα που μαζευονται απο τις επιχειρησεις σκουπα και τις εφοδους σε στεκια). Εξαιρουνται αυτοφωρα εγκληματα

Αρθρο 13
...
2. Καθε γνωστη θρησκεια ειναι ελευθερη και τα σχετικα με τη λατρεια της τελουνται ανεμποδιστα υπο την προστασια των νομων. Η ασκηση της λατρειας δεν επιτρεπεται να προσβαλει την δημοσια ταξη και τα χρηστα ηθη. Ο προσηλυτισμος απαγορευεται (τοτε να γινει επιλογης το μαθημα των θρησκευτικων).
...

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

5 σχόλια: