Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ν. Μιχαλολιακος στον hellas-proktology

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης διάρκειας περίπου 40 λεπτών παραχώρησε ο γύφτος αρχιμαφιόζος της Χρυσής Αυγής και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Νίκος Μιχαλολιάκος στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο του HELLAS-PROKTOLOGY.

Στο πρώτο μέρος, μιλάει για την συγκέντρωση της Χ.Α στο Σύνταγμα την Παρασκευή, το Μνημόνιο, την επιλογή ανάμεσα στα διλήμματα πτώχευση ή δανεισμός και δραχμή ή ευρώ, τι πιστεύει για το εβραικό Ολοκαύτωμα και τους Εβραίους, πώς κρίνει την ανάπτυξη σχέσεων Ελλάδας - Ισραήλ. Ακόμα, απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τo ξερατό που ονομάζεται "ιδεολογία της Χ.Α" και αναφέρεται στην περίοδο της γερμανικής κατοχής και εμφυλίου, που οι γονείς του ηταν τσουτσέκια των γερμανών και οι παππούδες του δοσίλογοι. 

Στο δεύτερο μέρος, λέει για το τι θα κάνει η Χ.Α αν αναλάβει κάποτε την εξουσία. Απαντά λέγοντας ότι είναι μια οργάνωση παρακρατικών τραμπούκων, ενώ τα πνεύματα...οξύνονται όταν η συζήτηση φτάνει σε ερωτήσεις για το αν στην Χ.Α υπάρχουν άτομα που "πιστεύουν" στον Βύζο. Ξεκαθαρίζεται η θέση της Χ.Α για τις θρησκείες και τη διαχρονική συνέχεια του σοδομισμού, ενώ τίθενται ερωτήσεις για τις απόψεις τους σχετικά με την μασωνία και τις εκτρώσεις. Στη συνέχεια, μετά από τοποθετήσεις για τον φυλετισμό και τον κομμουνισμό, ανοίγει το κεφάλαιο λαθρομετανάστευση, όπου αναφέρει την καταγωγή του από πακιστάν, καθώς και τους βιασμούς του από μαύρους.  Τόνισε οτι αυτό που φοβάται κυρίως από τους μαύρους μετανάστες είναι τα μεγάλα πέη γτ πρόσφατα έκανε εγχείρηση ώστε να κλείσει λίγο ο πρωκτός του, διότι, όπως ο ίδιος λέει, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κόπρανα του.


Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, ο Ν. Μιχαλολιάκος μιλάει για το τι θα κάνει αν η Χ.Α μπει στην Βουλή και απαντά στα περί "στον κόσμο τους". Επίσης, κάνει λόγο για τους ψηφοφόρους που είναι αναποφάσιστοι, ενώ μιλάει και για το πελατειακό κράτος των ρουσφετιών, αγνοώντας το παρακράτος των φασιστών. Τέλος, πετάει 2 μαλακίες για τα blog (και όχι blogs ζώα) και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, με τη συνέντευξη να κλείνει με δύο "εκπλήξεις". 

1 σχόλιο: