Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Και η Μελινα Τσιλιμιγκρα με την ΝΔ

Υποψηφια με το ψηφοδελτιο της Νεας Δημοκρατιας στις επομενες εκλογες θα ειναι και η Μελινα Τσιλιμιγκρα μετα τους Αδωνι Γεωργιαδη και Μακη Βοριδη. Η ομορφη ξανθια πατριωτισσα σε συνεντευξη που εδωσε δηλωσε:
«Ειναι αληθεια οτι επεδιωξα την διαγραφη μου απο το ΛΑΟΣ και την ΝΕΟΣ διοτι ο προεδρος Γ. Καρατζαφερης, που τον εκτιμω ιδιαιτερα, προδωσε τις ιδεες του κομματος με την αλλαγη γραμμης που ουσιαστικα μας επεβαλε. Επειδη ομως εγω σαν γνησια αγωνιστρια δεν δεχομαι συμβιβασμους αποφασισα να φυγω απο το ΛΑΟΣ και να ζητησω απ τον προεδρο της Νεας Δημοκρατιας Αντωνη Σαμαρα να με προσθεσει στο ψηφοδελτιο για τις επομενες εκλογες, μαζι με τους Μακη Βοριδη και Αδωνι Γεωργιαδη.»


ΣΧΟΛΙΟ ΤΡΟΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η κωλοτουμπα συνεχιζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου