Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Επιθεση απ τους Smilers

Η ομαδα χακερ smilers απειλησαν για πρωτη φορα σημερα τους σερβερ μας μετα το απειλητικο μηνυμα που αφησαν στον facebook στην σελιδα "η ελλαδα ανηκει στην τουρκια" απ την χακτιβιστρια "Μαρακι Σαγαπω" (φωτο δεξια). Παροτι η απειλη φανηκε σοβαρη δεν περιμεναμε να πραγματοποιηθει τοσο γρηγορα. Αποτελεσμα της ενεργειας ηταν να πεσει το facebook για μια ωρα και η σελιδα μας για 3. Καταφεραμε ομως και αποκαταστησαμε τη ζημια και δε χαθηκε τιποτα. Η επιθεση μεχρι πριν λιγες ωρες ηταν αγνωστο απο ποιον πραγματοποιηθηκε μεχρι που σταλθηκε στο επισημο e-mail μας η προκυρηξη των χακτιβιστων smilers την οποια παραθετουμε παρακατω:

Prokiri3i Smilers gia tin epi8eci sto facebook ke st0 trollopedia

Eimacte oi smilers k i epi8esi po00ou pragmatopo0icame stuc server cac oc apantici stin celida ton k0l0too00oOO000ooorkon me on0ma "η ελλαδα ανηκει στην τουρκια". H elada aniki sto00ooOOoos elinais.... Auta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου