Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: Αποκαλυψη για τα βιντεο της Μελινας

Οπως ηταν γνωστο η Μελινα Τσιλιμιγκρα, που μεχρι προσφατα ηταν μελος της Νεολαιας του ΛΑΟΣ και πολυ ενεργη, πολιτικα, φοιτητρια της νομικης, ειχε καταθεσει μηνυσεις στα 2 μεγαλυτερα μπλογκ της ελληνικης μπλογκοσφαιρας με αφορμη την διαρροη ενoς βιντεο που εδειχνε την Μελινα σε προσωπικες στιγμες με τον συντροφο της. Το ακρως αποκαλυπτικο και απαγορευμενο βιντεο, εκανε τον γυρο της ελλαδας λιγο πριν πεσει απο τις ενεργειες τις διωξης ηλ. εγκληματος. Αυτο που δεν ηταν γνωστο ειναι οτι η Μελινα δεν αφησε την υποθεση να ξεχαστει και προσελαβε εναν ιδιωτικο ντετεκτιβ και μαζι με τα αστερια της ΔΗΕ εψαξαν για ιχνη στο βιντεο καθως και απο που προηλθε. Τα στοιχεια που συνελεξαν ΔΗΕ και ντετεκτιβ ειναι ακρως αποκαλυπτικα και σοκαρουν αφου δειχνουν ποιος κρυβεται πισω απο την διαρροη του βιντεο.
Αφου λοιπον εμαθαν απο ποιον υπολογιστη ανεβηκε το βιντεο και τον κατοχο του, συνεχισαν την ερευνα και κατεληξαν στο ανατριχιαστικο συμπερασμα οτι ολη η διαδικασια ηταν στημενη για να βλαψει την Μελινα Τσιλιμιγκρα πολιτικα. Συγκεκριμενα ο ντετεκτιβ ανακαλυψε πως πισω απο την ιδεα κρυβεται ενα γνωστο πρωτοκλασσατο στελεχος του ΛΑΟΣ που μαλιστα ειχε βαλει στο κολπο και τον τοτε συντροφο της Μελινας που τραβηξε και το βιντεο. Σαν να μην εφτανε αυτο ο δικηγορος που επελεξε για την υπερασπιση της κ. Αθανασιος Πλευρης φερεται να ειναι κι αυτος μπλεγμενος στην υποθεση σαν νομικος συμβουλος του βουλευτη του ΛΑΟΣ.
Η Μελινα σχεδιαζει να αλλαξει, προφανως, δικηγορο και να καταθεσει εκ νεου μηνυσεις κατα των υπευθυνων, ζητωντας μαλιστα και τεραστια χρηματικα ποσα, ενω, οπως μας ειπε η ιδια, δεν θα ησυχασει αν δεν βγουν και τα ονοματα των "κυριων" αυτων στην δημοσιοτητα. Δεν εχουμε λοιπον παρα να περιμενουμε εξελιξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου