Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Full epic fucking mindblowing trolled ma afucka.





Επειδη προβλεπω οτι θα ξεφυγουν τα πραγματα εχω να τονισω καποια πραγματα:
1ον Ο οποιοσδηποτε εβλεπε τα συγκεκριμενα βιντεο και φωτογραφιες καταλαβαινει, αν οχι αμεσα, με λιγο ψαξιμο, οτι δεν ισχυουν, ειδικα για το βιντεο καταλαβαινουν ολοι οτι δεν ειναι η Μελινα αλλα μια που της μοιαζει (ελαχιστα).
2ον Ποιος νοημων ανθρωπος θα καθοταν να πιστεψει οτιδηποτε αναρταται σε 2 μπλογκ με ονομασιες οπως tro-mpa-ktiko και trollopedia?
3ον Οτι και να κανει η Μελινα πιθανοτατα δεν θα μας ακουμπησει, αλλα και να μας ακουμπησει πιο πολυ θα της κοστισει πολιτικα και σε χρονο, παρα θα εχει ωφελος. Κοινως αμα θελει να βγαλει φραγκα απο μας ας το ξεχασει καλυτερα.
4ον Οτιδηποτε αναφερεται στην, υποτιθεμενη, μηνυτηρια αναφορα, για εκβιασμους και τα σχετικα δεν εχουν σχεση με εμας, δεν ξερω καν αν ισχυει ή η Μελινα τα βγαζει απ το μυαλο της
5ον Μελινα αποφασισε επιτελους ποσο ησουν το 2002 και το 2007
6ον Τιποτα δεν επισκιαζει το γεγονος οτι εφυγες απο το ΛΑΟΣ για να πας καποια στιγμη στην Νεα Δημοκρατια γιατι εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εκλεγεις. (αν και πριν αρκετο καιρο το ειχα "προβλεψει" κι αυτο.
7ον Το γεγονος οτι εχει γινει ντορος με το υποτιθεμενο βιντεο απλα σε κανει πιο γνωστη και ολο περισσοτεροι ασχολουνται μαζι σου. (ακομα και οι ακροαριστεροι και αναρχικοι που κραζεις σε αναζητουν)
8ον Ακομα εχω αποριες πως καταφερε τελικα και κατεβασε ενα βιντεο στο red tube που ουτε απεικονιζε αυτη, ουτε ειχε στον τιτλο και στην περιγραφη του το ονομα της. Ενα βιντεο που ανηκει σε καποιον αλλο.
9ον Δεν εισαι η μονη πολιτικος (λεμε τωρα) που κριτικαρεται στο ιντερνετ και πιστεψε με αλλοι πολιτικοι εχουν δεχτει χειροτερες επιθεσεις, οποτε μην νμζεις οτι σε θιξαμε κιολας.
10ον Μαθε επιτελους οτι τα πραγματα στο ιντερνετ ειναι διαφορετικα απ οτι στην "εξω"  ζωη, η ελευθερια του λογου εχει πολυ λιγοτερα ορια. Δεν σε απειλησαμε ουτε σε εκβιασαμε για να μπορεσεις να ασκησεις ποινικη διωξη και να ζητησεις αρση απορρητου απο την google (ασχετα αν αυτη τελικα στην δωσει γτ ειναι μαλακες).

Παρολα αυτα σε ευχαριστουμε για την μηνυση, αν ερθει ποτε στα χερια μας θα κανει μια ωραιοτατη κορνιζουλα

Υ.γ. Αν δεν το εχεις καταλαβει οι αναρτησεις αυτες ειναι αρκετα παλιες, ολος ο ντορος δημιουργηθηκε απο αλλα μπλογκ και σελιδες που αναπαρηγαγαν την τρολλια μας, μονο που δεν ηξεραν οτι κι αυτοι τρολαριστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου