Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Ανακοινωση της Χ.Α. για το περιστατικο στην Βεροια

"Ο λαοικως σινδαισμος Χ.Α. βαιριας καταγκαιλοι τιν επειθαισει που δαιχτικαν μαιλι τις Χ.Α. αβγις που μηραζαν πρωαικλογικω ιλικω στιν βαιρια. Οιταν αινα καθαρα σκινοθαιτιμενω περοιστατικω με τιν αστοινομεια να κητα σαν θαιατις για αλοι μεια φορα. Καταγκαιλουμαι λιπον το περοιστατηκο κε ενιμερονουμαι ωτει θα καταταιθουν μινισις.
ΑΝΑΡΧΟΙΚΙ ΚΕ ΜΠΩΣΑΙΛΒΟΙΚΙ ΑΦΤΙ Ι ΓΟΙ ΔΑΙΝ ΣΑΣ ΑΝΕΙΚΟΙ..."

Σε ελεύθερη μετάφραση:
Ο λαικός σύνδεσμος Χ.Α. Βέροιας καταγγέλε την επίθεση που δέχτηκαν μέλη της Χ.Α. που μοιραζαν προεκλογικό υλικό στην βέροια. Ήταν ένα καθαρά σκηνοθετημένο περιστατικό με την αστυνομία να κοιτά σαν θεατής για άλλη μια φορά. Καταγγέλουμε λοιπόν το περιστατικό και ενημερώνουμε οτι θα κατατεθούν μηνύσεις.
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου