Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Συνεντευξη απο εναν λαθρομεταναστη

Κατα καιρους το τρολοπαιδεια εχει φιλοξενησει πολλους χρυσαυγιτες σε μια προσπαθεια ενημερωσης και ενδυναμωσης του κομματος. Ομως σαν σωστοι δημοσιογραφοι ειναι σωστο, οσο κι αν δν το θελουμε, να ακουσουμε και την αλλη πλευρα, οχι των αναρχοαριστερων αλλα των λαθρομεταναστων. Γι αυτο εχουμε σημερα κοντα μας τον Αχμεντ που ηρθε πριν μερικα χρονια στην πατριδα μας απ το πακισταν.
Γεια σου Αχμεντ.
Γεια σας κ εσας κ. Αναστασιοπουλε.
Πες μας λιγα πραγματα για σενα.
Ναι. Ονομαζομαι Αχμεντ Αμπντουλ Μαλ Ζαχαρι, ειμαι απο το πακισταν και πισω στην πατριδα εχω αφησει μια απ τις γυναικες μου και τα 13 παιδια μου.
Τι σε εκανε να ερθεις στην ελλαδα?
Κοιταχτε να δειτε, εμεις στην μεση ανατολη εχουμε διαφορα χομπι. Ο ενας παιρνει ενα καλασνικοφ, στηνεται μπροστα απο ενα σχολειο και μακελευει παιδια, αλλος βαζει μια ζωνη με εκρηκτικα και αποφασιζει να τρεξει 100 μετρα για να ανατιναχτει σε καποιο κτηριο κτλ κτλ.
Και αυτα τα χομπι τι νοημα εχουν?
Καθε ασχολια εχει τον δικο της σκοπο και στοχο. Ας πουμε στο παιχνιδι με το καλασνικοφ παιδακια απο 10 χρονων και κατω εχουν 100 ποντους, παιδια απο 10-15 εχουν 75, ενω απο 16 και πανω μαζι με τους δασκαλους εχουν 50. Γιαγιουλες και γονεις ειναι +30 ποντοι. Στο παιχνιδι με την ζωνη με τις βομβες πρεπει να τρεξεις 100 μετρα οσο πιο γρηγορα μπορεις και στο τελος να πατησεις τον διακοπτη του εκρηκτικου μηχανισμου. Το ποιντ συστεμ του συγκεκριμενου αθληματος ειναι ενα μιξ του χρονου που εκανες για τα 100 μετρα, ποσες σφαιρες εφαγες και ποσους σκοτωσες. Στο τελος καθε αθληματος ο νικητης παιρνει τις 72 παρθενες που μας υποσχεθηκε ο Αλλαχ.
Το δικο σου χομπι ποιο ειναι?
Το δικο μου χομπι ειναι καπως πιο δυσκολο. Για να καταφερω να το πραγματοποιησω χρειαστηκε να βρω χορηγους, πραγμα που δεν ηταν ιδιαιτερα ευκολο. Τελικα βρεθηκε καποιος Τζορτζ Σορος και με βοηθησε να ερθω στην ελλαδα.
Στην ελλαδα? Τι σχεση εχει η ελλαδα με το χομπι σου?
Μα το χομπι μου ειναι εδω στην ελλαδα. Σκοπος μου ειναι να μετεχω μαζι με τους αλλους συμπατριωτες μου, αλλα και συμπαιχτες απο αλλες χωρες της Μ.Α. και της αφρικης, στην καταστροφη της ελλαδας.
Και υπαρχει ευχαριστηση στο να καταστρεφετε την Ελλαδα?
Φυσικα!!! Ξερετε ποσο καλα περναμε βιαζοντας τις γυναικες σας και κλεβοντας τα μαγαζια σας? Σπαμε τρελη πλακα. Ακομα και οταν σας κλεβουμε τις δουλειες κρυφα γελαμε. Γι αυτο και στελνουμε τα λεφτα που βγαζουμε στις οικογενειες μας...
Και για ποιο λογο αποφασισατε να κανετε κατι τετοιο στην ελλαδα?

Τι να σας πω, μια μερα ετσι οπως ξυπνησαμε δεν ειχαμε τι να κανουμε και λεω στους φιλους μου:
ΡΕ μαλακες, δεν παμε μεχρι την ελλαδα να τα κανουμε ολα πουτανα?
Και ετσι το αποφασισαμε...
Και ολα αυτα που ακουμε και λενε τα ΜΜΕ οτι ειστε εξαθλιωμενοι απο τα καθεστωτα στις χωρες σας και τους πολεμους που κανουν οι δυτικοι?
Τι ειναι αυτα που λετε? Ποιος σας λεει αυτα τα παραμμυθια? Εμεις εχουμε ευημερια στις χωρες μας. Τωρα το οτι ερχονται καποιοι δυτικοι και παιζουμε κλεφτες κ αστυνομους δεν το λες και πολεμο.
Δηλαδη εσεις εκει στην Μεση Ανατολη περνατε καλα? Δεν υπαρχουν διαμαχες μεταξυ σας? Γιατι εμεις ακουμε συχνα για διαφορες συγκρουσεις μεταξυ σας...
Ναι σ αυτο δεν εχετε αδικο. Γινονται φανταστικες μαχες σχεδον καθε μερα στο Risk και στο starcraft. Επικες μαχες. Εχουμε αρχισει να μαθαινουμε και ταβλι αλλα δν θα σας φτασουμε μαλλον ποτε.
Εσας που σας βρηκε αυτος ο Τζορτζ Σορος και γιατι δεχεται να σας χρηματοδοτησει?
Δεν γνωριζω να σας πω. Η αληθεια ειναι οτι εκει που απογοητευομασταν ηρθε και μας βρηκε μονος του. Μαλλον ειναι μερος του σχεδιου της ΝΤΠ για την καταστροφη της ελλαδας.
Αχμεντ σε ευχαριστω για την συνεντευξη σου, ευχομαστε να τσακιστεις να φυγεις απο την πατριδα μας.
Εγω ευχαριστω που μου δωσατε την ευκαιρια να γελασω μαζι σας. Μην φοβαστε οπου να 'ναι τελειωνουμε το εργο μας και θα φυγουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου