Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Πουτσα και ξυλο σε καθε ελληνα σοφρω...

Τρεις οι τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα

Πληροφορίες ότι το ελικόπτερο που πήγε για το Βλαστό πέταξε τα καλάσνικοφ.

Τρεις οι τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι στα Τρίκαλα
Τελευταία ενημέρωση 23/03/2013, 00:52
Στους τρεις έχουν φθάσει οι τραυματίες σωφρονιστικοί υπάλληλοι, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στη φυλακή, μια που μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατόν να τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Έως και την ώρα αυτή, οι Αλβανοί που βρίσκονται ανεβασμένοι στην ταράτσα συνεχίζουν να πυροβολούν, χωρίς να μπορεί η αστυνομία να κάνει έφοδο μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καλάσνικοφ για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι είναι περισσότερα των πέντε, που κρατούν οι Αλβανοί στην ταράτσα, με μεγάλο αριθμό σφαιρών τα πέταξαν μέσα σε σακ βουαγιάζ οι επιβάτες του ελικοπτέρου, όταν πήγαν να πάρουν τον Παναγιώτη Βλαστό.

Τότε, είχε γίνει γνωστό, ότι είχαν ρίξει έξω από το ελικόπτερο ένα πιστόλι, το οποίο και είχε κατασχεθεί. Αν η πληροφορία αυτή ευσταθεί, τότε σημαίνει ότι Αλβανοί παρέλαβαν το σακ βουαγιάζ με τα αυτόματα, το μετέφεραν στο εσωτερικό της φυλακής και σήμερα τα χρησιμοποίησαν για να επιτεθούν στη φρουρά των φυλακών.

Έως και την ώρα αυτή, τρεισήμισι ώρες μετά την έναρξη της επίθεσης, η μάχη συνεχίζεται στις φυλακές Τρικάλων.

ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΜΠΑΤΣΟΥ. ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου