Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η αποδειξη της ανωτεροτητας της λευκης φυλης και των πολιτισμενων χριστιανων (η ο,τι σκατα ειναι)

Ανάγκασε την 14χρονη κόρη να μείνει έγκυος γιατί ήθελε κι άλλο παιδί

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση από δικαστήριο της Βρετανίας. Κατά τη διάρκεια της δίκης της παραδέχτηκε ότι υποχρέωσε την έφηβη κόρη της να γονιμοποιήσει τον εαυτό της μόνη της, στο δωμάτιό της επτά φορές σε διάστημα δύο χρόνων από το 2008, όταν ήταν 14 ετών, χρησιμοποιώντας σύριγγες με σπέρμα. Το σπέρμα η θετή μητέρα είχε αγοράσει μέσω διαδικτύου, από τράπεζα σπέρματος στη Δανία.
Η κόρη τελικά έμεινε έγκυος στα 16 και γέννησε στα 17.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης οφείλεται στις μαίες, οι οποίες υποπτεύθηκαν τη μητέρα, καθώς είχε απαγορεύσει στην κόρη της να έρθει σε επαφή με το νεογέννητο.
Η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2012, αλλά αποκαλύφθηκε τώρα. Ο δικαστής Πίτερ Τζάκσον του Ανωτάτου Δικαστηρίου τόνισε πως είναι αδύνατον να πιστέψει κανείς ότι ένας γονέας μπορεί να συμπεριφερθεί με τόσο κακό και εγωιστικό τρόπο απέναντι σε ένα ευάλωτο παιδί.
Η μητέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε στη διάρκεια της δίκης ως «ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα» ήθελε να ελέγχει απόλυτα τις τρεις υιοθετημένες κόρες της, τις οποίες είχε απομονώσει από τον κόσμο. Δεν τους επέτρεψε να πάνε σχολείο, αντίθετα τις δίδασκε η ίδια στο σπίτι, αλλά ούτε και να βγαίνουν έξω.
Η γυναίκα αυτή ήθελε να υιοθετήσει και ένα τέταρτο κορίτσι και απελπίστηκε όταν οι αρμόδιες αρχές δεν ενέκριναν την τέταρτη υιοθεσία. Τότε έπεισε τη μεγαλύτερη κόρη της να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής γονιμοποίησης για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, που η γυναίκα θα μεγάλωνε σαν δικό της.
Η μητέρα ήθελε οπωσδήποτε το παιδί να είναι κορίτσι και για το λόγο αυτό ανάγκασε την έγκυο κόρη της να κάνει κλύσματα με λεμόνι ή ξύδι γιατί πίστευε ότι μπορεί να επηρεάσουν το φύλο του παιδιού.
Η κόρη δήλωσε πως επέτρεψε στην μητέρα της να την χρησιμοποιήσει με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο επειδή την αγαπούσε.

2 σχόλια: