Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Σημερα στο NewsHit: Η Πόλα Ρούπα όπως είναι τώρα - Φωτογραφίες στη δημοσιότητα από την αστυνομία - Νέες περιοχές ερευνών


Νέες φωτογραφίες της Πόλας Ρούπας.
Στην δημοσιότητα έδωσε η αντιτρομοκρατική νέες φωτογραφίες της τρομοκράτισσας.
Η Ρούπα έχει αλλάξει λούκ, μάκρυνε τα μαλλιά της , ενώ έκανε την δίαιτα του ανανά για 30 μέρες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Σε κάποιες φωτογραφίες κρατά παιδικά παιχνίδια, τα οποία και σκοπεύει να παγιδεύσει με εκρηκτικά και να τα αφήσει σε παιδικές χαρές σε όλη την χώρα.
Η αντιτρομοκρατική προειδοποίησε ότι η Ρούπα είναι οπλισμένη και επικίνδυνη, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι και το παιδί τους είναι και αυτό πολύ επικίνδυνο, ποτισμένο από το επαναστατικό δηλητήριο των γονιών του.
Την τρομοκρατική οικογένεια συμπληρώνει παρανοϊκός σκύλος, που στο Σταρ Τσάνελ εκτιμούν ότι ήταν κάποτε μέλος της ομάδας Λουκάνικου.
Η Ρούπα έχει επικηρυχθεί για 1 εκατομμύριο ευρώ, και κύκλοι της αντιτρομοκρατικής αρνήθηκαν ότι όλα γίνονται για να πάρουν κάποια λαμόγια την επικήρυξη.
“Γίνονται καλέ τέτοια πράματα στην Ελλάδα;” αναρωτήθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος κρατικής υπηρεσίας που προτιμά να παραμείνει ανώνυμο.
(φωτο και κειμενο απο το jungle-report)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου