Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σημερα στην ΑΝ-ελευθερη ωρα

Με τον ειρωνικο τιτλο "ελευθερη ωρα" της φυλλαδας μας προσπαθουμε να ξευτιλισουμε την εννοια της ελευθεριας και σας παρουσιαζουμε τα θεματα της ημερας:
"Να που οι "προοδευτικοι" θελουν να καταργησουν την προσευχη στα σχολεια". ΕΛ-ληνιδες ΕΛ-ληνες δεν θα επιτρεψομεν, οσο ζουμε, στα ΕΛ-ληνικα σχολεια να καταργηθει η πρωινη προσευχη. Τι κι αν εχουμε ανεξιθρησκεια, τι κι αν η εκπαιδευση δεν εχει καμια σχεση με την θρησκοληψια, τι κι αν πρεπει επιτελους να ξεφυγουμε απο την στενομυαλια, ο ΕΛ-ληνας ακομα και στο χεσιμο προσευχεται, δεν θα του το στερησουμε απο το σχολειο, ετσι κι αλλιως σκατα καταντησαν κι αυτα.
"Η δικη των ΟΥΚαδων". Κατι κωλοζωα φωναξαν κατι μισαλλοδοξα συνθηματα σε μια απο τις ηλιθιες "εθνικες γιορτες" κι εμεις σαν γνησια βλαμμενα θα τους συμπαρασταθουμε, ειναι καθηκον καθε ΕΛ-ληνα.
"Συλλαμβανουν τους ελληνες, αφηνουν ανεξελεγκτους τους αλλοδαπους εγκληματιες". Δεν μας νοιαζει που η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη, που τα επισημα και τα ανεπισημα στοιχεια λενε ακριβως το αντιθετο, ουτε που οι μεταναστες καθημερινα γινονται θυματα αστυνομικης βιας και εξευτελισμου, εμεις γραφουμε την παραπανω παπαρα γιατι ειμαστε ΕΛ-ληνες και ειναι πιο πιασαρικο.

Μην ξεχνατε κι εμεις "το ψωμι μας βγαζουμε" και παλεβουμε για ενα "αιματοβαμμενο μεροκαμματο".

Μεγαλος διαγωνισμος. Προτινετε μας το δικο σας ονομα για την φυλλαδα.
Να μερικες υποψηφιοτητες:
Η ωρα της χουντας
Η ωρα των ΕΛ
Η χριστιανικη ωρα

Η προηγουμενη ωρα
Η ωρα και η στιγμη
H κακια η ωρα
Η πουτανα η ωρα
Ηρθε η ωρα σου
Τι ωρα ειναι?

3 σχόλια:

  1. xaxaxa eleos fasistoefhmerida pragmatika
    Egw pshfizw "η κακια η ωρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Ποιοί μετανάστες καθημερινα γίνονται θύματα αστυνομικής βίας και εξευτελισμού ρε ανθρωπάκι;;;
    Δεν βλέπεις τι γίνετε γύρω σου; Ποιός ο δικός σου αγώνας; ποια η θυσία σου;
    Εύχομαι να ξυπνήσεις πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεταχτηκε και η αλλη κλανια.
    Κανονικα σε κατι ανθρωπακια του ειδους σου δν θα επρεπε καν να απανταω.
    Προφανως εχω αγωνιστει πολυ περισσοτερο απο σενα. Μονο οι πορειες που εχω παει ειναι περισσοτερες απο τις φορες που εχεις σηκωθει απο τον καναπε σου.
    Να μην μιλησω για θυσιες
    Το ποιος πρεπει να ξυπνησει σκεψου το καλυτερα
    Σημ. Συμφωνα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ (και τα ανεπισημα) στατιστικα και αυτα που δινει η αστυνομια οι μεταναστες που συλλαμβανονται και προσαγαγονται ειναι 10δες εως και 100αδες φορες περισσοτεροι απ οτι οι ελληνες. Πολλοι απ αυτους τρωνε ξυλο η την ωρα της συλληψης η στο Α.Τ. απο μπατσους πολλα κιλα ελληνες. Μονο στο δρομο να δεις ποσους μεταναστες σταματανε για ελεγχο και ποσους ελληνες τοτε θα καταλαβεις. Καταλαβετε το ο εχθρος δεν ειναι οι μεταναστες, οι μεταναστες ειναι συνανθρωποι που εχουν αναγκη καπου να βρουν να δουλεψουν και να μην φοβουνται για το αυριο. Εσεις οι ελληναραδες δεν το εχετε ζησει ακομα αυτο, αλλα καποια στιγμη θα καταλαβετε τι θα πει μεταναστης και προσφυγας, καποια στιγμη θα οριμασει το μυαλο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή