Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Αποκαλυψη ΣΟΚ: Ο Λουκας Παπαδημος ειναι μικροτσουτσουνος


Συμφωνα με εμπιστευτικη πληροφορια απο πρωην φλερτ του Λουκα Παπαδημου, ο νεος πρωθυπουργος της χωρας την εχει μικρη.
Συμφωνα με διαφορες ερευνες ανα τον κοσμο Μ.Ο. ενος ανθρωπινου πεους ειναι γυρω στα 15 εκατοστα. Συμφωνα λοιπον με το πρωην φλερτ του Λουκα Παπαδημου, που ζητησε να παραμεινει ανωνυμος, το πεος του Λουκα Παπαδημου ειναι στα 11 εκατoστα σε πληρη φορτ... στυση, κατι που τον εκανε ιδιαιτερα αγχωμενο με τις γυναικες και επιδειξιομανη με τα πραγματα του.
Φημες λενε οτι εχει μιλησει με γνωστο πλαστικο χειρουργο, πρωην συζυγο γνωστης αοιδου, που δουλευει σε γνωστο νυχτερινο κεντρο, γνωστου επιχειρηματια, γονος γνωστης οικογενειας, που μενει σε γνωστη περιοχη στην αθηνα, για τη γνωστη αυξητικη επεμβαση.
Η αποκαλυψη αυτη του γραφειου ειδησεων μας φερνει στο φως μια ακομα πλευρα αυτου του ανθρωπου που μας κυβερνα, αυτου του ανθρωπου στον οποιο στηριζουμε το μελλον της χωρας μας. Ειναι πλεον σιγουρο οτι το "εγκλημα" εις βαρος της ελλαδας ηταν οργανωμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου