Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η πρωτη συνεντευξη του "παιδεραστη της κρητης"

Απο την πρωτη στιγμη το τρολλοπαιδεια σταθηκε στο πλευρο του κρητικου Σειραγακη Νικολαου, που τολμησε να ζησει ελευθερα και χωρις φοβο τον ερωτα του με τα ανηλικα παιδια. Ως ποτε θα διωκωνται αυτοι που προσπαθουν να ερωτευτουν και να αγαπησουν μικρα παιδια? Ως ποτε θα ειναι ταμπου για την κοινωνια ο ερωτας μεταξυ δυο ανθρωπων που απλα η φυση επελεξε να εχουν μεγαλη ηλικιακη διαφορα?
Ο Νικος απο την αρχη επεσε θυμα και της μιντιακης προπαγανδας που η κυβερνηση του ΔΝΤ κανει οτι θελει. Κανεις ομως δεν εκατσε να ακουσει την δικη του ιστορια. Μια ιστορια που ποτε δεν αρνηθηκε αυτο που εκανε και δεν φοβηθηκε να πει οτι "ναι το εκανα...". Το τρολλοπαιδεια ομως θα δωσει στον συντροφο και μαχητη του κινηματος της παιδολαγνειας-παιδοφιλιας, οπως προτιμανε να λενε τα καθεστωτικα ΜΜΕ, την ευκαιρια να μιλησει και εκεινος σπαει τη σιωπη του:

Τι εχεις να πεις γι αυτους που σε κατακρινουν και σε δικαζουν?
Εχω να πω οτι στην κοινωνια που ζουμε δημιουργουμε στα παιδια απο νωρις κομπλεξ και του κανουμε να φοβουνται τον ερωτα και το ανθρωπινο, ανηλικο και μη σωμα. Τους λεμε οτι ειναι κακο να κανεις ερωτα με μικρα παιδια λες και διαπραττεις καποιο εγκλημα. Σου απαγορευουν να πιανεις στα χερια σου παιδικο μπουτακι, χερακι, τοσο λαχταριστο και φρεσκο σαν του πουλιου το γαλα. Γι αυτο εχουμε γεμισει κομπλεξικους ανθρωπους που δεν χαιρονται τη ζωη. Και κατι τελευταιο, τα παιδια ηρθαν με την θεληση τους μαζι μου, δεν τα αναγκασα...

 ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου