Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατι επεσε το τρομπακτικω

Σαν βομβα επεσε στα γραφεια του trolloπαιδεια η ειδηση οτι εκλεισε το τρομπακτικο. Με δακρυα στα ματια τρεξαμε να επιβεβαιωσουμε την ειδηση και μαθαμε κι ολας τον λογο που εκλεισε. Σας αποκαλυπτουμε λοιπον οτι λογω οικονομικης κρισης ο Τζορτζ Σορος εκοψε το 50% των μισθων σε αναρχικους και τα παιδια του τρομπακτικου απεργουν και διαμαρτυρονται εντονα με οποιο τροπο μπορουν, γιατι, οπως λενε, εχουν φτασει στα ορια τους και πλεον πρεπει να ελαττωσουν και τις διακοπες τους. Μια συμβολικη κινηση τους ηταν να κλεισουν το τρομπακτικο μεχρι να πληρωθουν και να αρχισουν και παλι να παιρνουν τον κανονικο μισθο τους.
Οπως βλεπουμε ολοι, η οικονομικη κριση εχει χτυπησει και τον Σορος που βρηκε ευκαιρια να κοψει μισθους και επιδοματα. Το ΠΑντρολλικο ΜΕτωπο και οι Μισθωτοι Αγωνιζομενοι Συντρολλοι ομως ειναι εδω για να συμπαρασταθουν στα παιδια του τρομπακτικου και θα παλεψουμε ολοι για να μην μεινει κανενας συντρολλος απληρωτος. Ο κυριος Σορος θα μας βρει απεναντι του.

1 σχόλιο: