Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Clan Wars (ep.2)

 Η μαχη του Darkspear με τους Αμανι συνεχιστηκε για πολλα χρονια, κατα τη διαρκεια των οποιων πολλα troll χαθηκαν. Στο τελος οι Αμανι καταφεραν να νικησουν τον Darkspear και τα rebel troll και να τον εξορισουν απο το τρομπακτικο. Ο Darkspear μαζι με μια ομαδα αντικαθεστωτικων troll και λιγα blood elves περιπλανηθηκαν στις ερημους του διαδικτυου μεχρι που συναντησαν το Βασιλειο του Ομνια. Ενα νεο βασιλειο που ιδρυθηκε απο καποια Αμανι τρολς που δεν αντεχαν τους υπολοιπους Αμανι και αποφασισαν να αποικησουν καπου αλλου.
Η Ομνια δεχτηκε τον Darkspear και την παρεα του και ολα εμοιαζαν να τελειωνουν εκει. Ομως ενας νεος κινδυνος εμφανιστηκε στον οριζοντα. Οχι απο το βασιλειο της google αυτη τη φορα, ουτε απο τους φασιστοειδης νανους του βασιλια Μιχαλολιακου, που ζουσε κατω απο τη γη στο βουνο (!) Meli-gala. Ο νεος κινδυνος ερχοταν απο την ζουγκλα της κιτρινης ηπειρου και του βασιλια Lich King. Ο LichKing ηταν ενας πριγκηπας της δημοσιογραφιας μισος ανθρωπος, μισος ελφ και μισος νανος και το κανονικο του ονομα ηταν Rosebird. Ο Rosebird ηταν εθισμενος στην εξουσια και ηθελε να γινει βασιλιας της δημοσιογραφιας. Ετσι εστηνε δολοπλοκιες και πλεκτανες για διαλυσει τους αντιπαλους του. Εγινε ομως τοσο απεχθης που οι υπολοιποι δημοσιογραφοι των εξορισαν στην ζουγκλα της κιτρινης ηπειρου.
Ομως ο Rosebird δεν εμεινε απραγος, εφτιαξε ενα οχυρο και μαζεψε πολλους εκπτωτους ιπποτες που ηταν ανεργοι και εψαχναν μονιμη δουλεια. Ο πανουργος Rosebird ταιζε τους ιπποτες του κατι μαγικα μηλα που τους μετετρεπαν σιγα σιγα σε ανθρωπομορφα γουρουνια. Τον νεο του στρατο τον ονομασε Δ.Η.Ε. (Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος) και ετοιμαστηκε να εξαπολυσει μια ανεφ προηγουμενου επιθεση στον κοσμο, ξεκινωντας απο τα τρολλ, τα οποια μισουσε θανασιμα.
Τωρα οι Αμανι και η Ομνια βρισκονταν κατω απο εναν νεο κινδυνο που μονο ενωμενοι θα μπορουσαν να αντιμετωπισουν. Θα ενωθουν τα τρολλ εναντιων του LichKing και των ιπποτων ΔΗΕ? Θα το μαθουμε στο επομενο επεισοδιο...

by troll Shaman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου