Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ομαδα Εψιλον και ο Λυκιος ελλην: Επιτελους να αποκατασταθει η αληθεια

Οι μερες που σας απομενουν μοιασματα της ΕΛΛΑΣ, μουαααχααχαχαχαχαχααααα

Για την αποκατασταση της αληθειας
Δύο λόγια για το ποιά ήταν στην πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, για την οποία κάποιοι ανεγκέφαλοι όπως Φουράκης, Κεραμυδάς, βιβλία ιστορίας, επιμένουν ότι ήταν ελληνική και ότι ήτο πολιτικοί μηχανικοί, ή μηχανολόγοι: Γράφεται και λέγεται πως το 1821 εκδηλώθηκε η πρώτη υπό-ομάδα Έψιλον με όνομα Φιλική Εταιρεία με ιδρυτές τον Ν. Σκουφά, Α. Τσακάλωφ, Ε. Ξανθό, το όνομα δε που χρησιμοποιούσαν ήταν Αόρατος Αρχή. Τους πληροφορούμε πως η Φιλική Εταιρεία δεν ήταν άλλο από μια οργάνωση ΑρχιΤεκτόνων και οχι πολιτικων μηχανικων. Ουδέποτε υπήρχε υπό-ομάδα της Έψιλον διότι ήσαν όλοι αρχιτέκτονες και δρούσαν κάτω από Εβραιο-Ρώσους μηχανικους. Ο Τσακάλωφ εγνωρίσθη με τον έμπορο Νικόλαο Σκουφά από την Άρτα, Ηπειρώτες και οι δύο, κατόπιν μπήκαν οι Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο. Συνέταξαν τότε έναν πρώτο οργανισμό με πολλά στοιχεία από το -Ελληνόγλωσσο Ξενοδοχείο- και με σύμβολα και τύπους του αρχιΤεκτονισμού άρχισαν να μυούν. Αργότερα ο Σκουφάς πήγε στη Μόσχα όπου προσπάθησε να προσλάβει και εκεί αρχιΤέκτονες αλλά αρνήθηκαν γιατί δεν τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι. Ανέλαβαν την αρχηγία ο Ξάνθος μαζί με τον Υψηλάντη το 1820. Την 22 Φεβρουαρίου 1821 ο Υψηλάντης μαζί με τους αδελφούς του και τον Ρώσο εκ της Ρώσικης υπηρεσίας Πολωνό αξιωματικό Γκαρνόβσκυ πέρασε ως ιδρυτή τον Προύθον. Αυτά τα λίγα όσον αφορά την αρχιΤεκτονική φιλική εταιρία και τους ανθέλληνες εμπόρους.


Επισης να τονισουμε οτι η σωστη γραμματικη ειναι η δικη μας και οχι των εβραιομασσωνων δασκαλων που σας εκαναν μαθημα στο σχολειο, δηλαδη:
O Ελλην-Οι Ελλην ( και οχι οι ελληνες)
Η Ελλας-Της Ελλας (και οχι της ελλαδος-ας)





ΜΑΚΕΔΟΝΟΒΛΑΧΟΙ
Οι Έλλην πελαργοί (στα αρχαια πελασγοι) εκ Σπάτας και Μεσσηνίας (Πελοπόννησος)
Οι ονομασίες «Μακεδών, Μακεδονοβλάχος, Μακεδονοβλάχοι» ανήκουν εις την χρονολογία αποδημητισμου των Πελαργών εις την νήσο Πελοπόννησος. Έλαβε δε χώρα η ονομασία «μακεδονοβλάχοι» εις έτη όπου οι Πελαργοί αποίκησαν εις «Τροία, Κρήτη, Κύπρο, Κέρκυρα», αργότερων εις Ήπειρο, Ρώμη, Αίγυπτο, Παπούα Νεα Γουινεα, Τανζανια, Σρι Λανκα  κλπ». Εις την Ρώμη η ταινια μετονομάστηκε σε «μονομάχος, μονομάχοι», έτσι άρχισαν να επικρατούν οι ονομασίες «μακεδονοβλάχος, μονομάχος (gladiator)» και επιλέχθηκε για πρωταγωνιστής ο Russel Crowe.

Οι Μακεδονοβλάχοι ήσαν Έλλην Πελαργοί εις Πελοπόννησο.
Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις διαδρομές αποικισμού των Έλλην Πελαργών, καθώς και την διαδρομή αποδημησμου εκ των Ρωμαίων. Και για τους αμφισβητίες, ο χάρτης είναι από το «εγκυκλοπαιδικό λεξικό Ήλιος», και φυσικά δηλωμένος παγκοσμίως ως χάρτης των Έλλην Πελαργών.
 
image001
Πελασχοι ειναι οι πελαργοι στα αρχαια ελληνικα


Προκηρυξη

Συνεχιζεται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου