Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Δεν αντεξε ο Μακης Βοριδης

Δεν μπορεσε να αντεξει και να κρατησει την ψυχραιμια του ο Μακης Βοριδης μολις ανακοινωθηκε η παραιτηση του Λουκα Παπαδημου απ την πρωθυπουργια της χωρας. Αμεσως μετα την ανακοινωση της παραιτησης τον κ. Βοριδη κυριευθηκε απο ΑΜΟΚ και αρχισε να επιτιθεται σε οποιον εβρισκε κοντα του, ενω δεν του γλιτωσαν και επιπλα του γραφειου του. Σκηνες που θυμισαν το νεανικο του παρελθον εξελιχθηκαν και εκτος του γραφειου του καθως η γραμματεας του και ο εκπροσωπος τυπου της κυβερνησης νοσηλευονται στο νοσοκομειο με βαρια τραυματα στο κεφαλι και στα χερια.
Πληροφοριες λενε οτι δεν μπορεσε να δεχτει το οτι με το που ανεβηκε στην κυβερνηση και ειχε επιτελους εξουσια, ο πρωθυπουργος παραιτηθηκε. Στενοι κυκλοι του κ. Βοριδη ανησυχουν για τις αντιδρασεις του καθως και για την σωματικη ακεραιοτητα του κ. Παπαδημου, καθως ο κ. Βοριδης εξαπελυσε φραστικη επιθεση καθως και απειλες, εναντιων του μεχρι προτινος πρωθυπουργου.

7 σχόλια: