Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Οι καλυτεροι σαδομαζοχιστες

Οι καλυτεροι σαδομαζοχιστες αν το σκεφτουμε λιγο ειναι τελικα οι Μπατσοι, γιατι και γουσταρουν να δερνουν παιδακια και γερους, αλλα και γουσταρουν να τρωνε φαπες απο ανωτερους. Ειναι οι καλυτεροι ερωτικοι συντροφοι γιατι εχουν σχετικα ανοιχτο μυαλο, εκτος απ το οτι δεχονται και δινουν ξυλο ευκολα, εχουν και διαφορα βοηθηματα στην διαθεση τους:

Γκλοπ:
Μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν δονητης αλλα και σαν μαστιγιο. Με την καταλληλη λιπανση χωραει και σε δαχτυλιδι.
Χειροπεδες:
Οι περισσοτεροι απο μας εχουμε φετιχ με δεσιματα στο κρεβατι και τι καλυτερο απο τις χειροπεδες που δινουν και λιγο την αισθηση του φυλακισμενου, ενω ταυτοχρονα αφηνουν και σημαδια στα χερια για να θυμαστε τις ατελειωτες στιγμες παθους που ζησατε.
Fullface:
Αν ο παρτενερ, η εσεις, ειναι στην ομαδα ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ, ΜΑΤ τοτε ο εξοπλισμος του εκτος απο κρανος εχει και fullface και επιτελους θα ειναι πολυ ευκολο να γινει η φαντασιωση του βιασμου πραγματικοτητα.
Ενδυμασια:
Περαν των παραπανω ενας αστυνομικος εχει και την κλασσικη επισημη ενδυμασια της δουλειας. Καλλιστα μπορειτε να παιξετε κλεφτες κι αστυνομους και να θυμηθειτε τα παιδικα σας χρονια, ενω οταν τα πραγματα γινουν πιο σεξουαλικα το master and slave μπορει να γινει μπατσος και πορνη.

Μην χανετε ευκαιρια λοιπον, βγειτε στους δρομους και διαλεξτε τον μπατσο που σας ταιριαζει, υπαρχουν πολλοι αγαμητοι και γεματοι ορεξεις εκει εξω και δεν ειναι δυσκολο να τους βρειτε.
Συχναζουν σε πορειες, κοβουν βολτες με τις μηχανες στους δρομους και χτυπανε μεταναστες.
Βγες και βρες το αλλο σου μισο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου