Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ Για τον Υπουργο Οικονομικων

Τρομερες οι εξελιξεις στην υγεια του κ. Βενιζελου. Πολλοι πεισθηκαν απο την υποκριτικη ικανοτητα του και πιστεψαν οτι για ενα τοσο σημαντικο θεμα ο κ. βενιζελος ηθελε να μιλησει μονο 15’. Στην πραγματικοτητα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. Συμφωνα με εγκυρες πηγες, απο κει που και ο βασιλιας πηγαινει μονος του, ο κ Βενιζελος επαθε οξεια εντερικη εκκενωση (κοινως κοψιμο) και αναγκαστηκε να σταματησει την ομιλια του. Μετα κιολας την σοβαρη περιπετεια της υγειας του οι ανησυχιες εντεινονται για το κατα ποσο θα μπορεσει να συνεχισει στο ποστο του Υπουργου οικονομικων μια τοσο αγχωτικη περιοδο, οταν το στρες επιρρεαζει το προβλημα του.
Μολις βγηκε απο το "μερος" ο υπουργος εδωσε μια συνεντευξη σε δημοσιογραφους και ζητησε συγνωμη απο τον ελληνικο λαο που δεν μπορεσε να τελειωσει την ομιλια του και τους εχεσε κανονικα και τους χρωσταει αλλη μια ωρα καυτων πολιτικων εξελιξεων και πλουσιου πολιτικου λογου.

1 σχόλιο:

  1. x0ax0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa0 malaka pe8ana!!!okseia enteriki ekkenwsi leei!x0a0x0ax0ax0a0xax0ax0ax0a0 to xeis me tin ksylini glwssa..tsekare to;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή