Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ο πορνογερος Παισιος

Εδω σε αποκλειστικη φωτογραφια ο πορνογεροντας Παισιος θαυμαζει τον ιερον συμβολον της πιστεως

Σαλος ξεσπασε στους κολπους της εκκλησιας οταν εγινε γνωστο οτι γεροντας Παισιος κυνηγουσε παιδακια και διαφορους μοναχους λογω απαλευτης καυλας. "Ειναι δυσκολη η μοναχικη ζωη" ειπε οταν τον πιασανε στα, λεγομενα, πρασα ενω εβρισκετο εις πρωκτικην συνουσιαν με εναν μοναχο. Σε ερωτηση για ποιο λογο διαλεξε μοναχο απαντησε: "Τα παιδια τρεχουν πολυ γρηγορα για μενα και μου ξεφευγουν, πανε οι καιροι που ημουν fit και τα προλαβαινα."
Επισης αναφερε:
"Μου ειπαν μερικοι οτι σκανδαλιζονται γιατι βλεπουν πολλους παιδοφιλους στην εκκλησια, και εγω τους ειπα:
-Αν ρωτησεις μια μυγα: εχει λουλουδια εδω στην περιoχη; θα πει: δεν ξερω. Εκει κατω στο λακκο εχει κονσερβοκουτια, κοπριες, ακαθαρσιες, και θα σου αραδιασει ολες τις βρωμιες στις οποιες πηγε.
Αν ομως ρωτησεις μια μελισσα: ειδες καμμια ακαθαρσια εδω στην περιοχη; θα σου πει: ακαθαρσια οχι, δεν ειδα πουθενα. Εδω ο τοπος ειναι γεματος απο ευωδιαστα λουλουδια.
Βλεπεις, η μυγα ξερει μονον που υπαρχουν σκατα, ενω η μελισσα ξερει πως εκει περα ειναι ενας κρινος.." "... οι παιδοφιλοι ειναι σημα κατατεθεν της εκκλησιας μας, πως ειναι δυνατον να το θεωρουν κακο και να σκανδαλιζονται;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου