Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Θεους και δαιμονες απειλει ο κυριος Παγκαλος

Ενα οργισμενο e-mail παραλαβαμε σημερα το πρωι απο τον πρωην αντιπροεδρο της κυβερνησης Θεοδωρο Πανγκαλοους, που αφορουσε καποιες προσβλητικες αναρτησεις που ειχαμε ποσταρει παλαιοτερα και η προσωπικη υπηρεσια του κ. Πανγκαλοου ανακαλυψε πριν λιγο καιρο. Ο κυριος Πανγκαλοους ζητησε την αμεση διαγραφη των αναρτησεων απο το ιστολογιον μας καθως επισης και τα στοιχεια του συγγραφεα και των σχολιαστων, απειλωντας μαλιστα οτι αν δεν γινει αποδεκτο το αιτημα του να καταβροχθησει ολη την ελλ. μπλογκοσφαιρα και τους σερβερ της google,ενω τονισε οτι θα μιλησει και με τον επιτιμο για το θεμα μας.
Εμεις τρομαγμενοι απο την πρωτοφανη στα χρονικα απειλη του πρωην αντιπροεδρου διαγραψαμε αμεσως τις αναρτησεις, ομως κυριοι, ομως λεγω, απαντησαμε οτι αποκλειεται να δημοσιευσουμε, η να παραδωσουμε στον ιδιο τα στοιχεια και τις ip των σχολιαστων μας γιατι θα φαμε κραξιμο απο το τρομπακτικο.
Πληροφοριες απο την πολυταλαιπωρημενη καρεκλα του μας λενε οτι, απ τα νευρα του, εφαγε το pc του και χαθηκαν καποιες πολυτιμες φωτογραφιες που ειχε για προσωπικες του στιγμες.



Ευτυχως καταφεραμε να τον ηρεμησουμε


Ο κ. Πανγκαλοους αναφερθηκε και στην βουλη για μας λεγοντας:
Για αλλη μια φορα κουκουλοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ με την ανωνυμια που τους παρεχει το ιντερνετς εκμεταλλευτηκαν την ελευθερια του λογου και την μετετρεψαν σε ασυδοσια, ζητω δημοσια απο τους διαχειριστες και την διωξη ηλ. εγκληματος να μου ρουφ. παραδοσουν τα στοιχεια των χρηστων του ιστολογιου καθως και των σχολιαστων τους για να συλληφθουν απο τον προσωπικο μου στρατο φρουρας και να τους κανει μηνυση η γυναικα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου