Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παραιτειται η Αλεκα Παπαρηγα

Ακεφαλο κινδυνευει να μεινει το ΚΚΕ μετα την ανακοινωση βομβα που εστειλε η Αλεκα Παπαρηγα στα ΜΜΕ. Μετεξυ αλλων λεει:
"... Ειναι δυσκολο μετα τον θανατο του Μακη να συνεχισω τον αγωνα μεσα και εξω απο τη βουλη για την προστασια της αστικης δημοκρατιας. Επισης ο συνεχης πολεμος απο το συριζα και τους αναρχικους κουκουλοφορους με εχει κουρασει και πλεον φοβαμαι για την ιδια μου τη ζωη.
Γι αυτο και περνω την αποφαση να παραιτηθω απο γενικη γραμματεας του ΚΚΕ και να διαγραφω οικειοθελως απο το κομμα. Στην καρδια μου ομως ειμαι και θα παραμεινω ΚΚΕ μεχρι να πεθανω. Ελπιζω ο λαος και οι εργατες να δεχτουν και να σεβαστουν την αποφαση μου και να μην σταματησουν ποτε να αγωνιζονται για την σωτηρια της βουλης και των δικαιωματων τους. Καλη συνεχεια συντροφοι"
Πολλες ηταν οι αντιδρασεις απο διαφορα στελεχη και οργανα του ΚΚΕ για την αποφαση της Αλεκας προσπαθωντας να την μεταπεισουν αλλα η ιδια φαινεται αμεταπειστη.
Με αυτη την εξελιξη ενα μεγαλο κεφαλαιο του Κομμουνιστικου Κομματος Ελλαδος κλεινει και αφηνει αναμεικτα συναισθηματα στα μελη του αλλα και στους πολιτικους του αντιπαλους.
Ανακοινωση εξεδωσε το ΠΑΣΟΚ για την παραιτηση:
Σοκαρισμενοι απο την παραιτηση της κ. Παπαρηγα δεν εχουμε τιποτα παραπανω να πουμε εκτος απο το οτι ειμαστε συγκλονισμενοι και σοκαρισμενοι και οτι οι ενοχοι γι αυτη την παραιτηση θα βρεθουν και θα τιμωρηθουν.
Ανακοινωση εβγαλε και η ΝΔ:
Καταγγελουμε την κυβερνηση γι αυτη τη παραιτηση γτ με την πολιτικη που ακολουθησε δεν της αφησε αλλη επιλογη.
Η ανακοινωση του ΚΚΕ:
Μετα λυπης ενημερωθηκαμε για την παραιτηση της συντροφισσας-αγωνιστριας Αλεκας Παπαρηγα και εχουμε ενα πραγμα μονο να πουμε: Καταγγελουμε τον δικομματισμο για αλλη μια φορα γιατι τα τελευταια 20-30 χρονια φορτωνει βαρη στην πλατη του εργατη. Του εργατη που ειναι υπευθυνος για την αναπτυξη της χωρας και την προστασια της βουλης.
Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΛάΟΣ ακομα δεν εχουν βγαλει ανακοινωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου