Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δηλωσεις πολιτικων για τα επεισοδια


Γεωργιος Παπανδρεου: Μετα το μεγαλο ΟΧΙ που γιορταζουμε σημερα λεμε ΟΧΙ στις εξαρτησεις, ΟΧΙ στα ναρκωτικα.
Αννα διαμαντοπουλου: Θελω να ευχαριστησω ολους αυτους τους εκπαιδευτικους που σε συνθηκες κρισης σπανε τις καταληψεις των μαθητων και τους προετοιμαζουν για μελλοντικα πιονια του συστηματος. Επισης να ευχαριστησω και τον αντρα μου που ετοιμασε εγκαιρως τα cd των παιδιων.
Γ. Καρατζαφυρερ: Το ΟΧΙ το ειπε ο Μεταξας, ο ενδοξος αυτος ηγετης της ελλαδας. Επισης ο κυριως παπουτσης δεν εχει θεση στο υπουργειο ΠΡΟ.ΠΟ. Ειναι φατσα αυτη υπουργου να ουμε?
Ευαγγελος Βενιζελος: Αυτοί που σήμερα, ημέρα εθνικής εορτής, ύψωσαν τις μικρές κομματικές και συνδικαλιστικές τους σημαίες, αμαύρωσαν μια κορυφαία φασιστική εκδήλωση τιμής προς αυτούς που πολέμησαν τον φασισμό.
Αλεκα Παπαρηγα: Προκειται για μεμονωμενους θυλακες που δεν εκφραζουν τα συμφεροντα του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ και δρουν εναντια σ αυτα για δικους τους σκοπους. Το αν εγινε η δεν εγινε η στρατιωτικη παρελαση δεν εχει σημασια αφου δεν ειχε αυτη την εικονα:
Σχολιο τρολλοπαιδεια: Ειναι ανηκουστο μερικοι πολιτικα υποκινουμενοι να αμαυρωνουν ετσι μια εθνικη γιορτη. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. Πατριωτης δεν ειναι αυτος που βριζει και αντιδραει, πατριωτης ειναι αυτος που συγκινειται να βλεπει την νεα γενια, σε καθε εθνικη εορτη, να ειναι στρατιωτικα παρατεταγμενη και γαλου-χυμενη στα μουτρα με εθνικο φανατισμο και να υμνει δικτατορες. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου