Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Project ελληνικη κλανια μερος 1ο

Μπηκαμε εδω και καιρο στην ελληνικη γροθια που υποτιθεται οτι ειναι κλειστο site με εγγεγραμενα μελη που ειναι και συντακτες. Μελος μπορει να γινει ο καθενας αρκει να κανει μια απλη και γρηγορη εγγραφη. Οι ιδρυτες ειναι επισης και υποστηρικτες της ανωνυμιας.
Ειδαμε καποια πραγματα που ειτε μας προκαλεσαν γελιο ειτε μας παραξενεψαν, παρτε μια γευση:

Προτεινομενο αρθρο !!!

Κι αλλο προτεινομενο αρθρο !
Μια ιδεα απο το chat











Οπου δειτε για να μιλανε για ακαταλληλη φωτογραφια εννουν για την εικονα Gore που ειχα ποσταρει στο τρομπακτικο και ηθελα να την ανεβασω μ αυτο το κειμενο:
"Ακολουθεί φωτογραφία που είναι αυστηρώς ακατάλληλη για ανήλικους και για άτομα με ευαίσθητο στομάχι.










Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία της ρόδου η είδηση ότι λαθρομετανάστες ασέλγησαν σε άψυχο σώμα νεαρής φοιτήτριας.


Ας το πάρουμε αναλυτικά. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα χθές το πρωί γύρω στις 10 2 αλλοδαποί εισέβαλλαν στο χώρο του νεκροτομείου του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και με την απειλή μαχαιριών έκλεισαν σε ένα δωμάτιο τους υπεύθυνους νοσοκόμους. Έπειτα μπήκαν στον χώρο φύλλαξης των πτωμάτων και έψαξαν να βρουν το θύμα τους στο οποίο ασέλγησαν. Ήταν τόσο περίφανοι για το κατόρθωμα τους που τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες που αργότερα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο (η δίωξη ηλ. εγκλήματος έχει κατεβάσει τις σελίδες και ψάχνει για ίχνη των δραστών).


Οι νοσοκόμοι μόλις συνήλθαν από το σοκ κάλεσαν την αστυνομία και προσπάθησαν να τους πουν τι έγινε. Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η δήλωση τους ότι τα ανθρωπόμορφα τέρατα φαίνεται να έψαχναν το θύμα τους. Οι αστυνομικοί στην αρχή δεν μπόρεσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους και άρχισαν να κάνουν αμέσως έρευνα (σ.σ. μια απλή ιδέα να πάτε σε όλα τα σπίτια λαθρομεταναστών, ξέρετε ποιά είναι και να τους μαζέψετε όλους, πριν αρχίσουμε να τους κυνηγάμε εμείς).


Λίγα λόγια για το θύμα:
Η νεαρή κοπέλα ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα παιδαγωγικών. Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και ήταν δωρήτρια οργάνων. Πληροφορίες λένε οτί ήταν μέλος πατριωτικής οργάνωσης και τα ανθρωπόμορφα κτήνη την κυνήγησαν για τον πολιτικό και κοινωνικό της αγώνα για να φύγουν επιτέλους οι λαθρομετανάστες από τη χώρα.


ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ."

Δυστυχως η τρολλια δεν επιασε (επιασαν αλλες ομως). Απ οτι καταλαβα αργοτερα η συγκεκριμενη οργανωση εχει πολλες διασυνδεσεις σε δημοσιες υπηρεσιες και γενικα κοσμο παντου. Οριστε το προσωπικο μηνυματα που πηρα για το θεμα:

Στην επομενη αναρτηση θα μπει η "ιδεολογικη τους διακυρηξη"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου