Καλωσορισμα του ιδρυτη
Καλως ηρθατε στην trollopedia,την εγκυκλοπαιδεια που ολοι μπορουν να γραψουν...την μαλακια τους.
Η κωλοπαιδεια ειναι ενα non-profit project για να βγαλουμε την χολη μας και να ξεδωσουμε.
Η ελληνική trolloπαίδεια χρειάζεται την εθελοντική σας συνεισφορά για να αναπτυχθεί.Αν βρήκατε κάποιο άρθρο που σας ενδιαφέρει αλλά είναι ανεπαρκές,στ αρχιδια μας. Αν γνωρίζετε καλά κάποιο θέμα,μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο άρθρο από την αρχή και να το βαλετε στον κώλο σας.Ακόμα και απευθείας μεταφράσεις άρθρων από εκδόσεις της trolloπαίδειας σε άλλες γλώσσες τις γραφουμε στα παπαρια μας.Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες και καλό γράψιμο (ξερετε που)!
Μετα τιμης
Μιχαλης Aναστασιοπουλος
Καθηγητης Μπουγατσοκομιας,ing,phd, std,HIV,pdf,omg,gtp,lol.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ολη η αληθεια για τους Eurogendfor που μας κρυβει η κυβερνηση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, η 110 Πτέρυγα Μάχης, χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο για 300 Παγκόσμιους στρατιώτες  με ζαρτιέρες.


Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.

Επικοινωνήσαμε με διάφορα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού αλλά κανείς δεν ήξερε να μας απαντήσει. Έτσι οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μας αποφάσισαν να ερευνήσουν σε βάθος το θέμα και να βάλουν την φαντασία τους να δουλέψει.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Σύμφωνα, πάντα με τις καταπληκτικές πηγές μας στην ευρώπη, έχουν εγκατασταθεί εδώ και 2 εβδομάδες στην Ηγουμενίτσα κάτι παλικάρια σαν τα κρύα τα νερά, κοντοκουρεμένα, γυμνασμένα, τεκνά λέμε. Δεν έχουμε ιδέα για ποιο λόγο ήρθαν αν και κάποιοι λένε ότι είναι εκπαιδευμένοι να καταστέλουν εξεγέρσεις. Οπότε προφανώς ήρθαν να καταστείλουν την μεγάλη επανάσταση που ετοιμάζει ο λαός καθώς επίσης και να προστατεύσει ευρωπαικές επιχειρήσεις.
Και ερωτώ εγώ ρε μάγκες: Απέ που και ως που ρε καρντάσια έρχεστε εδωνά πέρα, στα στρατοπεδά μας μέσα στην μυστικότητα κι εμάς δεν μας λέτε τίποτα? Δλδ τι κυρά Μέρκελ, εμείς δεν έχουμε ικανούς στρατόγκαυλους να μας γαμήσουν, πρέπει να στείλετε τους δικούς σας? Ε όχι ρε μαντάμ.

Πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να δώσει κάποιες απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα που γεννώνται όπως:
Από που ήρθαν?
Πόσοι είναι?
Είναι ανύπαντροι?
Υπάρχει και κανένας γκέυ?
Τι ζώδια είναι?
Με τι οροσκόπο?
Τι ομάδα είναι?
Τι προτιμούν: βυζιά ή μήπως είναι πιστοί στην πρωκτολαγνεία, τη μόνη αληθινή θρησκεία?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου